ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2020 | 22:49

.

Μάγκες είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι με γουστάρει η υπεύθυνη στη δουλειά. Μια μέρα που πήγα στην τουαλέτα ήρθε και αυτή κλείδωσε φιληθήκαμε μισοξεντυθήκαμε και μετά έφυγε με άφησε μπουκάλα. Πήγαμε όμως επαγγελματικό ταξίδι μαζί και εκεί τα δώσαμε όλα. Αυτή παντρεμένη με 8 παιδιά. Αργότερα που πήγα στους γονείς μου (αυτοί νοικιάζουν δωμάτια) τσουπ αυτή ήταν εκεί είχε νοικιάσει δωμάτιο. Περάσαμε γαμάτα μπάνια βουτιές σεξ. Δεν ξέρω πως έγινε και πήρε άδεια ούτε τι λέει στον άντρα της όταν εξαφανίζεται μαζί μου. Kλαιν δεν ρωτάω ας κάνει ότι θέλει.Αν σας άρεσε πατήστε "ταυτίζομαι" να σας γράψω και άλλη ιστορία.
8
 
 
 
 
σχόλια
Στο παντρεμενη με 8 παιδιά ξέφυγε η τρολιά μέχρι εκεί καλά το πηγες. Και πηγες και στους γονεις σου με αυτην (παναθεμα σε φαντασία) και κάνατε και αχαλινωτο σεξ τρομάρα σου και δεν σας κατάλαβε κανεις? Τι λες ρε? Τα σκιζω τώρα τα πτυχία μου εδώ και τώρα live χαχαχα ;DD Τι άλλο θα διαβάσουμε ολέ ολέ ;)