Ο Τσίπρας αποκάλεσε τη Ναόμι Κλάιν... Ναόμι Κάμπελ


Ο Τσίπρας, η Ναόμι Κάμπελ και το Δόγμα του Σοκ από depy6
28

Ναόμι Κάμπελ αποκάλεσε τη συγγραφέα του βιβλίου «Δόγμα του Σοκ» Ναόμι Κλάιν ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στο βιβλίο της, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κροατία.

Αυτό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, ενώ χθες ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τη Ναόμι Κλάιν η οποία ήρθε στη χώρα μας, ως καλεσμένη του φεστιβάλ που διοργάνωσε το περιοδικό «Βαβυλωνία». Η συγγραφέας πήρε συνέντευξη από τον Τσίπρα στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για την παγκόσμια κρίση. Μάλιστα η κ. Κλάιν ήταν ενήμερη για το «ατόπημα» και μόλις αντίκρισε τον κ. Τσίπρα του είπε χαριτολογώντας: «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα, κύριε πρόεδρε, αλλά δεν είμαι η Ναόμι Κάμπελ».

Ο Τσίπρας αποκάλεσε τη Ναόμι Κλάιν... Ναόμι Κάμπελ Facebook Twitter
28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια