ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 13:15

.

Καλησπερα. Πριν από μια εβδομάδα βγήκαμε με τον άντρα μου για ένα καφεδάκι.. στο μαγαζί στο οποίο παραγγείλαμε καφέ η κοπέλα που δούλευε εκεί ρώτησε τον άντρα μου ..σε ξέρω από κάπου ?νομίζω σε έχω ξαναδεί.. Όχι της απαντάει ο άντρας μου από που να με ξέρεις, γνωστή φυσιογνωμία μου φαίνεσαι λέει η κοπέλα και χαμογελάει. Ο άντρας μου δεν έδωσε σημασία και ήπιαμε το καφεδάκι μας όλα καλά. Φεύγοντας (εγώ σαν να μην υπάρχω) η κοπέλα λέει «φεύγεις;» ο άντρας μου φεύγοντας απαντάει «φεύγουμε»! κ τον λέει «γεια ΣΟΥ» στο γεια σας το δικό μ δεν απάντησε καν. Δεν έδωσα σημασία ούτε ζήλεια καμία απλως υπήρχε Πολύ οικειότητα από μέρους της μόνο. Πως θα αντιδρούσατε σε όλο αυτό; Γιατί εννοείται θα ξανά πάμε για ένα καφέ. Όμως σαν γυναίκα νιώθεις λίγο μειονεκτικά.
14
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμησες μια δηθεν φιλη γκαρσονα η οποια με ζηλευε και πηγα στο καφε που δουλευε με εναν ευπαρουσιαστο αντρα και ολο γυροφερνε το τραπεζι μας...ξερω οτι ειχε την αυτοπεποιθηση οτι λογω μπλα μπλα και πουτανιας μπορει να μου φαει γκομενο ομως αυτο που ειπε αυτος ειναι οτι αυτη δεβ ειναι γυναικα...λογω του οτι ηταν κοντη χωρις καμπυλες...οποτε οπως καταλαβαινεις γελαγαμε και οι 2 με την ξεφτιλα της!
Δε γνωρίζονται. Κάποιοι άνθρωποι φλερτάρουν για επιβεβαίωση και χαβαλέ, μάλλον αυτό επεδίωξε η συγκεκριμένη. Θράσος, όπως έγραψαν και πιο πάνω.Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δίνετε συνέχεια και λέτε πως θα ξαναπάτε. Άλλες καφετέριες δεν υπάρχουν; Σιγά μην τη τσεκάρετε κιόλας.
Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να έχει συμβεί;Να είχαν κάνει κάτι παλιά και να μην ήθελε να το παραδεχθεί ο άντρας σου μπροστά σου.Δε θα ανησυχούσα στη θέση σου. Εκτός αν ο άντρας σου είναι μουρντάρης.
Καμία ζήλεια. Καθαρή ερώτηση αν έχει συμβεί σε κάποια άλλη γυναίκα ρώτησα και τι θα έκαναν στην θέση μου. Γιατί η θέση μου εκείνη τη στιγμή δεν ητανε και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα από μεριά της.Η σερβιτόρα όπως λέει και παρακάτω Πενθεσιλεια άφησε να αιωρούνται διαφορά. Στη μεταξύ μας σχέση υπάρχει ειλικρίνεια γιαυτο και ο ίδιος ο άντρας μου θέλει να ξανά πάμε για να της το κόψει ευθέως μπροστά μου.
Εμένα μου μοιάζει με σύμπτωση απλά της κοπελιάς της γυάλισε ο άντρας σου και διέθετε και μεγάλο θράσος. Αν σου δημιουργηθηκαν αμφιβολιες πηγαινετε ξανα μια βολτα και κόψε κίνηση.
Μπορεί και να μη συμβαίνει και τίποτα.Μου έχει τύχει και εμενα κάποιες φορές,ατομα να με γνωρίζουν χωρίς εγώ να τους ξέρω/ θυμάμαι.Μου έχει τύχει επίσης να με χαιρετούν κ στο δρόμο,"άγνωστοι".Δεν ξέρω πραγματικά πως γίνετε.Μπορεί να γνώριστηκαν σε ένα παράλληλο σύμπαν,και πλέον να μεταπήδησε σε αυτό που είμαστε ,ο άνδρας σου,χαχα.
Να του το ρωτήσεις ευθέως, χωρίς να κάνεις σκηνή, πώς και δλδ σου έχει τέτοια οικειότητα, την ξέρεις από κάπου; Από το ύφος του θα καταλάβεις. Μπορεί να είναι 100% καθαρός και η συγκεκριμένη κοπέλα απλά να τον προκαλεί, μπορεί να τον ξέρει όντως από κάπου, π.χ. μέσω κάποιου φίλου του ή να φλέρταρε και τα συναφή ο ίδιος ο άντρας σου μαζί της. Θα το διαπιστώσεις. Καλή σου μέρα!!!
Νομίζω ότι τον ήξερε και τα υπόλοιπα ήταν υπονοούμενα. Αυτός πάλι ήταν κάθετος ότι δεν την ξέρει. Σαν να προσπαθούσε κάτι να αποκρύψει. Γιατί αν κάποιος σου λέει Σε ξέρω από κάπου; Συνήθως καλοπροαίρετα προσπαθείς να βρεις από πού σε ξέρει, ενώ αυτός έκανε την πάπια. Ίσως έπαιξε κάνα φλερτ στο παρελθόν. Ίσως πάλι η σερβιτόρα κάνει λάθος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ