ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη

Η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη Facebook Twitter
58

Κι όμως, υπάρχει: μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι θα ήθελε να ήταν λιγότερο όμορφη, γιατί όπως φαίνεται είναι πολύ δύσκολο πράγμα η ομορφιά.

Η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη Facebook Twitter

Η 33χρονη Laura Fernee αποδίδει πολλά προβλήματα της ζωής την στο ωραίο της παρουσιαστικό, συμπεριλαμβανομένης της ανεργίας. Η Fernee λέει ότι αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της μετά από συνεχείς παρενοχλήσεις από άντρες συναδέλφους και ζηλιάρες γυναίκες. Τώρα η Fernee ζει σε ένα διαμέρισμα που χρηματοδοτούν οι γονείς της και δεν έχει δουλέψει εδώ και δύο χρόνια. Όμως, υποστηρίζει ότι δεν είναι δικό της το λάθος.

Η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη Facebook Twitter
Η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη Facebook Twitter

«Δεν είμαι τεμπέλα, και δεν είμαι χαζή. Η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά μου έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στη εργασιακή μου ζωή, έτσι αποφάσισα ότι η δουλειά δεν είναι για μένα αυτή την περίοδο», είπε η Fernee, σύμφωνα με τη Daily Mail. «Δεν φταίω εγώ... δεν φταίω για το πώς είμαι. Οι άντρες συνάδελφοι ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνισή μου. Ήθελα να αναγνωρίσουν τα επιτεύγματά μου και τον επαγγελματισμό μου, αλλά το μόνο που έβλεπαν ήταν το πρόσωπο και το σώμα μου. Ακόμη και όταν δούλευα σε ένα εργαστήριο με ποδιά και χωρίς μακιγιάζ, είχα προβλήματα λόγω της φυσικής μου ομορφιάς. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα για να το σταματήσω».

Η γυναίκα που εύχεται να ήταν λιγότερο όμορφη Facebook Twitter
58

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

20 σχόλια
"Η 33χρονη Laura Fernee..."Πριν πόσα χρόνια; Επίσης, ας σταματήσει να βάφεται σαν λατέρνα και να τραβιέται σε πλαστικούς χειρουργούς και θα γίνει λιγότερο όμορφη στο άψε σβήσε. Πάει τρελάθηκε ο κόσμος!
σε καταλαβαινω φερνιτα... τα ιδια τραβαω κι εγω... μεχρι και το ταμειο ανεργειας μου σταματησε λογω της απεριοριστης ομορφιας μου... δεν δεν αναφερομαι καν στο στραβισμο που με βασανιζει διοτι μεχρι κι εγω τυφλωνομαι απο τα καλη μου! α ξεχασα! φτου μου και ξαναφτου μου μη με ματιασω την πενταμορφη!
Αν είσαι γύρω στα 30 δεν έχεις καλά γονίδια, απλώς σε περιμένει μια πάρα πολύ δυσάρεστη έκπληξη κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια: οι γυναίκες ταβανιάζουν από πλευράς λουκ γύρω στα 25, κρατάει 2-10 χρόνια και μετά απλά μαραίνονται με φοβερή ταχύτητα. Να μια 33χρονη celebrity:http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=82110&srv=48Να μια άλλη 33χρονη celebrity:http://www.imdb.com/name/nm1083404/Να μια τρίτη 33χρονη:http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=90233Εγώ είμαι 33 και σχεδόν όλες οι συνομίληκές μου μοιάζουν 15 χρόνια μεγαλύτερες. Οτιδήποτε διαφορετικό βλέπεις στο σινεμά ή στα περιοδικά είναι ή περίπτωση 1 στο εκατομμύριο ή Photoshop ή αριστουργηματική μακιγιέζ ή και τα 3.
Ας αντιμετώπιζε κανείς από τους σχολιαστές αντίστοιχο πρόβλημα και δε θα σκεφτόταν να το ρίξει στο θάψιμο.Κι αυτή δεν είναι καμιά εξωτική ομορφιά, αλλά περί ορέξεως των αφεντικών κολοκυθόπιτα.
Στο αγγλικό άρθρο (της ..έγκριτης Daily Mail, αλλά τέλος πάντων) αναφέρει ότι οι γονείς όχι απλώς τη συντηρούν αλλά πληρώνουν κοντά 6000 λίρες τον μήνα για διαμέρισμα στο Notting Hill, ντιζάινερ ρούχα, καλλυντικά, λογ/μούς και "socializing" - ενώ η ίδια παραιτήθηκε, για τους λόγους που αναφέρει, από τη δουλειά της που της έδινε 30χιλ λίρες τον χρόνο. ΟΚ. Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύω υπάρχουν μόνο για να δουλεύουν τους άλλους και να ζουν ως παράσιτα. Τώρα, τα περί ομορφιάς τι να πω..... μάλλον ψυχοθεραπεία χρειάζεται
1ον, δεν είναι 33. 43 μπορεί...μπορεί.2ον, αν υπήρξαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και μάλιστα στον εργασιακό της χώρο, θα 'πρεπε αμέσως να κάνει καταγγελία.3ον, δε θα 'θελα να 'μαι κακιά ή/και άδικη αλλά άλλο να μη βρίσκει δουλειά, στο Λονδίνο άλλωστε τα επίπεδα της ανεργίας είναι μεγάλα, άλλο να φταίει η εμφάνισή της γι'αυτό και να αναγκάζεται η δύσμοιρη να συντηρείται στα 40 της από τους γονείς της...