ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 16:42

...

Ήμουν τις προάλλες, παιδιά, σε μια μάζωξη μιας πολύ καλής μου φίλης και μίλαγα στο μπαλκόνι με μια καλεσμένη φίλη της φίλης ας πούμε. Έχει τύχει να την έχω δει ξανά κανα δυο φορές αλλά εκείνο το βράδυ μιλήσαμε αρκετά.Στην μέση της βραδιάς ήρθε το αγόρι της ( με τον οποίο είναι μαζί 4 περίπου χρόνια) και εγώ δεν τον είχα γνωρίζει από κοντά ποτέ.Η κοπέλα μας συστήνει και αρχίσαμε την κουβέντα. Παιδιά σας το ορκίζομαι δεν έχω ταιριάξει ποτέ ξανά τόσο πολύ με άνθρωπο, γέλιο, κουβέντα, γενικότερα μεγάλη χημεία.Η κοπέλα του αμίλητη όλη την βραδιά και προς το τέλος τον τράβαγε να φύγουν.Φαινόταν ότι ζήλεψε και ότι γενικά έχουν θέματα επικοινωνίας. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πάει ενάντια στον ηθικό μου κώδικα αλλά πρέπει να εξομολογηθώ ότι είχα να έχω τόση χημεία με άνδρα πολύ καιρό.Κάπου έπρεπε να το εξομολογηθώ παιδιά γιατί ο κύκλος μου γνωρίζει το ζευγάρι και δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα για το πόσο ταιριάξαμε σας προσωπικότητες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπορει καπιυ καποτε να ειστε μαζι...ολα παιζονται...θεωρω βεβαια αγενεια να μιλας με το αγορι μιας φιλης ολη τη νυχτα και εμενα θα με ενοχλουσε . ..αφου ομως ειναι μαζι της κατσε στα αυγουλακια σου και κλωσσησε τα!