ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ισπανία: Η κυβέρνηση απαγόρευσε να κόβεται το ρεύμα ή το νερό σε καταναλωτές με απλήρωτους λογαριασμούς

Ισπανία: Η κυβέρνηση απαγόρευσε να κόβεται το ρεύμα ή το νερό σε καταναλωτές με απλήρωτους λογαριασμούς Facebook Twitter
1

Η Ισπανία απαγορεύει στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας να κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό σε καταναλωτές με απλήρωτους λογαριασμούς, στο πλαίσιο των μέτρων που στοχεύουν στη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την κρίση του νέου κορωνοϊού.

Το μέτρο έγινε σήμερα γνωστό από τον αντιπρόεδρο της ισπανικής κυβέρνησης Πάμπλο Ιγκλέσιας. Ο Ιγκλέσιας ανακοίνωσε, επίσης, ότι η κυβέρνηση θα επεκτείνει την αναστολή πληρωμών των ενυπόθηκων δανείων, συμπεριλαμβάνοντας τους ελεύθερους επαγγελματίες, τα έσοδα των οποίων έχουν επηρεαστεί από τα μέτρα καραντίνας.

Επιπλέον, θα καταβάλει ένα μηνιαίο επίδομα ύψους 440 ευρώ στους προσωρινούς εργαζόμενους που απολύθηκαν και δεν μπορούν να διεκδικήσουν επιδόματα ανεργίας.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
1

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RYANAIR ΕΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΥΡΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Διεθνή / Ryanair: Φόβοι για «χάος» στα αεροδρόμια με το νέο σύστημα ελέγχων - «Οι επιβάτες δεν πρέπει να γίνουν πειραματόζωα»

Η Ryanair προειδοποιεί για «χάος» στις ουρές των ευρωπαϊκών αεροδρομίων το καλοκαίρι, λόγω των νέων ελέγχων με δακτυλικά αποτυπώματα που εφαρμόζονται στο πλαίσιο του συστήματος εισόδου και εξόδου της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΡΕΖΑΝ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: «Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τεχεράνη αποτελεί μια παύση πριν από τον επόμενο πόλεμο»

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Euronews, ο γιος του πρώην και τελευταίου Σάχη του Ιράν, δήλωσε ότι μνημόνιο κατανόησης θα επιτρέψει στην Ισλαμική Δημοκρατία να ανασυνταχθεί και να επανεξοπλιστεί
THE LIFO TEAM