Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έστειλε SMS για σούπερ μάρκετ και βρέθηκε 60 χλμ μακριά

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έστειλε SMS για σούπερ μάρκετ και βρέθηκε 60 χλμ μακριά Facebook Twitter
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτοί που επιχείρησαν να ξεγελάσουν τα μέτρα αλλά πλήρωσαν πρόστιμο (Eurokinissi)
9

Συστηματικοί ήταν ο έλεγχοι της αστυνομίας σε πολίτες που βρέθηκαν εκτός σπιτιού μετά και τα έκτακτα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι χθες το μεσημέρι βεβαιώθηκαν 766 παραβάσεις ενώ τα πρόστιμα ξεπέρασαν τα 160.

Μεταξύ αυτών και εκείνα από απείθαρχους που επιχείρησαν να ξεφύγουν από την απαγόρευση κυκλοφορίας με διάφορα τεχνάσματα.

Ένας πολίτης στη Χίο έκανε τη βόλτα του όταν είδε αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, σύμφωνα με το ethnos.gr. Τότε έσπευσε να στείλει μήνυμα στο 13033 αλλά ήταν πλέον αργά καθώς οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει.

Ένας άλλος πολίτης που πέρασε από έλεγχο βρέθηκε να έχει όντως στείλει μήνυμα για αθλητικές δραστηριότητες. Η διαφορά ωστόσο ήταν ότι εντοπίστηκε να τις ασκεί 20 χλμ από το σπίτι του.

Εκτός από τους πεζούς και σε οδηγούς παρατηρήθηκαν αντίστοιχα φαινόμενα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα πολίτη που με ειδική άδεια για σούπερ μάρκετ βρέθηκε περίπου 60 χλμ μακριά από τον τόπο κατοικίας του.

Ενώ πρόστιμο επιφύλαξε η αστυνομία και για οδηγό που όχι μόνο μετέφερε δύο ακόμα άτομα- ενώ το όριο σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα είναι δύο, οδηγός και συνοδηγός- αλλά κανείς τους δεν είχε ταυτότητα.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM