Εξιχνιάστηκε ο εμπρησμός σε ξενοδοχείο της Συγγρού

Εξιχνιάστηκε ο εμπρησμός σε ξενοδοχείο της Συγγρού Facebook Twitter
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο μετά τη φωτιά σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, επί της λεωφόρου Συγγρού (Eurokinissi)
1

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του εμπρησμού ξενοδοχείου επί της λεωφόρου Συγγρού, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφαλείας Αττικής, στον εμπρησμό, που έγινε στις 5 Δεκεμβρίου 2019, εμπλέκονται συνολικά τέσσερα άτομα: δύο Πακιστανοί και δύο Έλληνες.

Οι δύο Πακιστανοί, υπάλληλοι του ξενοδοχείου ως φυσικοί αυτουργοί, συνελήφθησαν σήμερα, με εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου ανακριτή.

Παράλληλα ένας Έλληνας και μια Ελληνίδα, κατηγορούνται επίσης ως ηθικοί αυτουργοί του εμπρησμού και της φθοράς που προκλήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Σημειώνεται, ότι από τον εμπρησμό προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε τρία άτομα, με σοβαρότερη την κατάσταση 25χρονης από την Ουκρανία, η οποία εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αττικής, όπου διασωληνώθηκε και παρέμεινε νοσηλευόμενη για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, που προκλήθηκαν από τη φωτιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM