Χ.Α.: «Δεν φωνάξαμε εμείς Χάιλ Χίτλερ αλλά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»

Χ.Α.: «Δεν φωνάξαμε εμείς Χάιλ Χίτλερ αλλά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
6

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χ.Α. για όσα έγιναν το πρωί στη βουλή μετά την απόφαση του προεδρείου για αποβολή του βουλευτή Ηλιόπουλου. Στην ανακοίνωση της η οργάνωση υποστηρίζει ότι δεν ήταν βουλευτές της Χ.Α. που φώναξαν «Χάιλ Χίτλερ» αλλά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κοντονής. Κατά τα λοιπά με το γνωστό λεξιλόγιο απαιτεί επανόρθωση και απειλεί με τις νόμιμες συνέπειες.

 

Χ.Α.: «Δεν φωνάξαμε εμείς Χάιλ Χίτλερ αλλά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε τη νέα, βρώμικη συκοφαντική επίθεση όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση “Χάιλ Χίτλερ” ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονή Σταύρο. Απαιτούμε από τα παπαγαλάκια του συστήματος, που συσχέτισαν την Χρυσή Αυγή με την συγκεκριμένη φράση να ανακαλέσουν άμεσα, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Πέτρου Τατσόπουλου, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διάβασε από το βήμα υμνητικό για τον Αδόλφο Χίτλερ κείμενο του Χρήστου Παπά σε έντυπο της Χ.Α., ο χρυσαυγίτης βουλευτής  σχολίασε: «Σας ευχαριστώ που μου θυμίζετε κείμενα της νιότης μου».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΡΓΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μετατρέπουμε τις δεσμεύσεις σε έργο, αυτό είναι το πραγματικό τεστ αξιοπιστίας

Αναφέρθηκε και στο νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξη που είναι αποκλειστικά από εθνικούς πόρους και αποτελεί «το κεντρικό εθνικό αναπτυξιακό εργαλείο της χώρας για την επόμενη πενταετία 2026-2030»
THE LIFO TEAM
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

Πολιτική / 52 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Τα «πηγαδάκια» στο Προεδρικό - Οι «εκλογές την άνοιξη», τα Γλυπτά του Παρθενώνα και οι απόντες

Η φετινή επετειακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αντί για το παραδοσιακό κιόσκι στον κήπο, λόγω καιρού
THE LIFO TEAM
ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΛΠΕΣ

Πολιτική / Πρόωρες εκλογές: Τι προβλέπει το Σύνταγμα και ποια είναι η διαδικασία μέχρι τις κάλπες

Το Σύνταγμα προβλέπει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και χρονοδιαγράμματα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, με βασικές διατάξεις τα άρθρα 41, 37 και 53
THE LIFO TEAM
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΕΔΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗ

Πολιτική / Πενήντα δύο χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Εντός του Προεδρικού Μεγάρου η δεξίωση, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών - Η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε στο σαλόνι του πρώτου ορόφου
THE LIFO TEAM
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM