Κυνικός ο 20χρονος: «Νόμιζα ότι τον σκότωσα και έφυγα»

Κυνικός ο 20χρονος: «Νόμιζα ότι τον σκότωσα και έφυγα» Facebook Twitter
6

Κυνικός εμφανίστηκε στους αστυνομικούς ο 20χρονος κλόουν που φέρεται να μαχαίρωσε με 21 μαχαιριές τον 11χρονο σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν έκλεψε αυτός το λαπ τοπ και το κινητό του παιδιού αλλά ο μικρός τον νόμιζε για κλέφτη και του επιτέθηκε. Όπως είπε ο 11χρονος τον απείλησε και του φώναζε στα ρωσικά. Τότε ο 20χρονος εκνευρίστηκε, όπως είπε και τον παρέσυρε στο πάρκινγκ, λέγοντας ότι θα του επιστρέψει τα κλοπιμαία.

 «Το χτυπούσα και δεν έβλεπα που. Ηταν σκοτεινά. Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Είχα την εντύπωση ότι τον σκότωσα! Τον τράβηξα σε μία άκρη, και τον άφησα εκεί. Εφυγα. Πήγα και φύλαξα τα πράγματα για να μην τα βρει κανείς και στη συνέχεια γύρισα στο ξενοδοχείο, έπλυνα το μαχαίρι και το φύλαξα στην πυροσβεστική φωλιά του συνεδριακού κέντρου. Επέστρεψα κανονικά στη δουλειά μου χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα», είπε ο 20χρονος.

 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι όταν άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού συμμετείχε και ο ίδιος σε αυτές.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM