ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2020 | 00:40

Μαμάκιας

Ελεος πια καθε τρεις και λίγο να τη παιρνει τηλέφωνο για να ρωταει τα παντα. Είμαι μαζί του και εμενα δεν με εμπιστεύεται. Μόνο τη μαμα του. Η μαμα μου εκείνο η μαμα μου το άλλο. Με εχει εκνευρισει ολο αυτο και με.έχει ξενερωσει. Ουφφφφ....
11
 
 
 
 
σχόλια
Νταξει τι να λέμε τώρα.... Είναι να μην σου τύχει!!! Αν σου τύχει άστο να πάει... Μου έχει συμβεί παρόμοιο αλλά με τον μπαμπά του... Ή άποψη μου ειναι να του μιλήσεις στα ίσια και να τον κάνεις να καταλάβει πως αν έχει τέτοιο δέσιμο με τη μαμά του και σε σημείο αηδίας τότε θα σε χάσει αλλά θα χάνει και οποία άλλη θα βρεθεί στο πλευρό του!!!
Κι εσυ τι κάθεσαι ακομα είπαμε? Ο μαμακιας εχει την νοοτροπια της μανας του,ενα κομματι του τροπου συμπεριφορας του, ειναι κ αυτος της μανας του... Αφου σε ενοχλεί επειδη αλλάζει δύσκολα πολυ, δεν ξεκολλαει εννοω, φεύγεις. Τι άλλο? Τσιγκούνης και μαμακιας.... Τα 2 χειρότερα. Υπάρχουν κι αλλα που προσωπικά δε θα επελεγα κάποιον για συντροφο :σκατόψυχος, βρωμιάρης, μαμάκιας, παρτάκιας, ρατσίστας, φανατίλας (με πολιτική,αθλητισμό, την γνώμη του), σωβινιστικό γουρούνι, ξερόλας.Αυτα.
Α ναι εχεις δίκιο, ξέχασα να αφήσω ανοικτή τη λίστα να συμπληρώσουν κι άλλοι. Βίαιος μάλιστα. Γυναίκας ναι. Εθισμός ναι. Να πω και ενα αλλο? Να ειναι τερμα ανέκφραστος και ασυναισθητος. Ασχημο αυτο να εισπραττεις αδιαφορία καθημερινά ενώ έχετε σχέση για παράδειγμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ