Όλιβερ Στόουν: «Μόλις έφαγα με τον Τσίπρα, το μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας»

Όλιβερ Στόουν: «Μόλις έφαγα με τον Τσίπρα, το μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας» Facebook Twitter
26

Ενθουσιασμένος έδειξε ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν από τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα στο 6o Subversive Forum στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. «Μόλις έφαγα με τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει», είπε ο σκηνοθέτης μετά το γεύμα που είχε με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ.

Από την πλευρά του ο Ζίζεκ, δήλωσε ότι πιστεύει στον Τσίπρα και τον υποστηρίζει, προσθέτοντας: «Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν το ρόλο μου. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».

Η εκδήλωση στην οποία συμμετέχει ο κ. Τσίπρας με τον Στόουν, τον Ζίζεκ και τον Μελανσόν μεταξύ άλλων, έχει γενικό τίτλο «Η ουτοπία της δημοκρατίας». Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της Κροατίας ενώ θα δώσει συνέντευξη στην τοπική κρατική τηλεόραση και στο δίκτυο Al Jazzera. Το βράδυ θα έχει νέα συζήτηση με τον κ. Ζίζεκ, καθώς και οι δύο θα είναι ομιλητές στο φόρουμ με θέμα «Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ