Τα ύστερα του κόσμου: Ο Κιθ Ρίτσαρντς έκοψε το κάπνισμα

Τα ύστερα του κόσμου: Ο Κιθ Ρίτσαρντς έκοψε το κάπνισμα Facebook Twitter
5

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, ο 76χρονος κιθαρίστας των Rolling Stones, δήλωσε ότι έχει κόψει το κάπνισμα από τον περασμένο Οκτώβριο.

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχε δηλώσει ότι είχε περιορίσει ριζικά και το αλκοόλ – «άντε κανένα ποτηράκι κρασί και καμιά μπύρα πού και πού» - ενώ επίσης είχε δηλώσει ότι τα μοντέρνα ναρκωτικά τον αφήνουν «παγερά αδιάφορο».

«Εντάξει, τα κάναμε όλα αυτά, προχωράμε», δήλωσε στην συνέντευξή του ο διάσημος για τις χρόνιες και υπεράνθρωπες τοξικές καταχρήσεις του, Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος πριν από χρόνια είχε πει ότι του ήταν πολύ πιο εύκολο να κόψει την ηρωίνη απ' ό,τι το τσιγάρο.

Στο μεταξύ, οι Stones ετοιμάζονται για τη νέα μεγάλη περιοδεία τους που ξεκινά τον Μάιο με την ονομασία "No Filter" (Χωρίς φίλτρο).

«Η προηγούμενη περιοδεία ήταν απλά ένα ζέσταμα», δήλωσε ο Κιθ Ρίταρντς.

It's Viral
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Στην ηλικία του και στη θέση του θα ανησυχούσα ότι μια τέτοια σημαντική αλλαγή θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει το σύστημά του το οποίο λειτουργεί, έτσι όπως λειτουργεί, εδώ και πολλά χρόνια...
Αυτά είναι. Να πλησιάζεις τα 80, να παίρνεις ναρκωτικά/αλκοόλ και να καπνίζεις από τα 60s και να έχουμε φτάσει 2020 και να είσαι ζωντανός αλλά και να είσαι ακμαίος και όχι σε κανένα καροτσάκι...ενώ άλλοι ροκ σταρ που έχουν πεθάνει από τις καταχρήσεις δεν έχουν φτάσει ούτε τα μισά του χρόνια. Καλά να είναι ο άνθρωπος....
Αυτό το καροτσάκι τι το αναφέρετε για κάποιον που εκλαμβάνεται για δεδομένο αν το μεταχειρίζεται για να περάσει έξω για να καπνίσει ή όχι και ότι συνήθως δεν γίνεται μετά από το να το χρειαστεί για αυτό; Όπως καταλαβαίνετε πιο έντιμο είναι να ομολογούμε τα σφάλματά μας από την συνέπεια την οποία επιφέρεται από το εκλογικό δικαίωμα καθενός πολίτη να διαφωνήσει ότι καπνίζει διερχόμενος κάπου αλλού έναντι μεμονωμένης δυνατότητας καθενός από αυτούς όταν τα επισημαίνουμε με σαφήνεια. Η κακοποίηση την οποία επιδέχονται οι καπνιστές υπάρχοντας από τους αντί-καπνιστές αποτελεί την συνταγματική προϋπόθεση πριν να γίνει ο νόμος. Αυτό να το διερωτάστε και να το καταλαβαίνετε ότι αποτελεί λόγο για τον οποίο υπάρχει το σύνταγμα διότι το θέσπισα από την ανάγκη που υπηρετείται.