«Είσαι γριά, γιατί έχεις Instagram;» - Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στον χειρότερο hater

«Είσαι γριά, γιατί έχεις Instagram;» - Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στον χειρότερο hater Facebook Twitter
2

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε σε μία σειρά «αδιάκριτων ερωτήσεων» του Dot, αποκαλύπτοντας την αντίδρασή της στο χειρότερο σχόλιο που έχει δεχτεί στα social media. 

H booker-manager μοντέλων και σχεδιάστρια ρούχων Έλενα Χριστοπούλου, έγινε γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Greece's Next Top Model και τώρα συνεχίζει στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ. Όπως λέει, το πιο αιχμηρό σχόλιο που έχει δεχθεί από hater στα social media είναι το «είσαι γριά, γιατί έχεις Instagram». 

Τι του απάντησες;

«Ευχαριστώ»

Και τι σου απάντησε;

«Δεν το εννοούσα έτσι»

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Έλενα Χριστοπούλου προλαβαίνει, μέσα σε δύο λεπτά, μιλήσει για τη δουλειά, τη ζωή και τις προτιμήσεις της, ξεκαθαρίζοντας ότι αγαπά όλες τις στιλιστικές περιόδους της και ουδέποτε έχει μετανιώσει για κάποια από αυτές. Στην τσάντα της έχει πάντα μια ομπρέλα - ακόμα και τον Αύγουστο - και η αγαπημένη της ταινία είναι «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών». 

 

«Είμαι μια γυναίκα που έχει περάσει τα σαράντα. Ζω στο κέντρο της Αθήνας και είμαι «ναπολεοντική», πράγμα που σημαίνει ότι μόνο συνδυάζοντας διάφορες δραστηριότητες νιώθω πραγματικά χαρούμενη», δήλωνε παλιότερα στη LiFO. «Έχω δική μου σειρά ρούχων, αξεσουάρ και κοσμημάτων με το όνομα «Εclectic Soirée» και πρόσφατα δημιούργησα και ομώνυμο κατάστημα στα Ιλίσια. Η βασική μου δουλειά είναι booker-manager μοντέλων και ταυτόχρονα ακολουθώ το trend της εποχής και ντιλάρω λογαριασμούς social media επώνυμων ανθρώπων».

Πώς βρέθηκες στον χώρο της μόδας και των μοντέλων;
Πριν από 20 χρόνια, σε μια έξοδο, γνώρισα την ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου γραφείου μοντέλων στην Ελλάδα και, ενώ είχαμε έναν έντονο διάλογο, αποφασίσαμε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να συνεργαστούμε. Έτσι, λοιπόν, μέσα σε μια νύχτα άφησα τον Δήμο Αθηναίων, όπου εργαζόμουν εκείνη την περίοδο, για να ασχοληθώ με κάτι που πάντα με μάγευε, τον χώρο της μόδας.

Πώς θα χαρακτήριζες το στυλ σου;
Το στυλ μου δεν χαρακτηρίζεται.

It's Viral
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κάποιος της έκανε age shaming αλλά ας τον δικαιολογήσω γιατί μάλλον θα είναι πιτσιρίκι για να θεωρεί γρια την σαραντάρα. Την Χριστοπούλου όμως που είναι σαραντάρα και έκανε fat shaming στο my style rocks δεν την δικαιολογώ.