Αναζητείται ο αστυνομικός που χτύπησε παιδί στο Μενίδι - Έχει απασχολήσει και άλλη ΕΔΕ

Αναζητείται ο αστυνομικός που χτύπησε παιδί στο Μενίδι - Έχει απασχολήσει και άλλη ΕΔΕ Facebook Twitter
15

Αναζητείται ο αστυνομικός που χαστούκισε τον 11χρονο στο Μενίδι, αποκάλυψε ο Στράτος Μπαλάσκας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

«Ο συνάδελφος αναζητείται, τον ψάχνουν παντού, έχει εξαφανιστεί», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκτιμώντας πως ο αστυνομικός θα εμφανιστεί αφού περάσει το αυτόφωρο.

Ο κ. Μπαλάσκας είπε ακόμη πως ο εν λόγω αστυνομικός είχε απασχολήσει και άλλη ΕΔΕ και χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα παρορμητικός» και με «έξαρση ψυχικής ορμής» και πως κατά την άποψή του «όχι, δεν έχει θέση στο σώμα», τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχουν αρμόδιοι θεσμοί που θα το κρίνουν αυτό.

Τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την άμεση παρέμβαση της φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας και την αποπομπή του αστυνομικού από το σώμα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν 42.000 αστυνομικοί και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο «έχουμε επτά ελεγκτικούς μηχανισμούς για να πατάξουμε τέτοια περιστατικά».

Ελλάδα
15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM
Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM