Ο Άδωνις πήγε στη βουλή το «Κουτί της Πανδώρας»

Ο Άδωνις πήγε στη βουλή το «Κουτί της Πανδώρας» Facebook Twitter
15

Έφτασε η απάντηση από την ΕΡΤ στην ερώτηση του είχε καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης στη βουλή με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί πόσα χρήματα δαπάνησε η ΕΡΤ για το «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη, την περίοδο 2010-2012. Σύμφωνα με την απάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη για την εκπομπή, εκταμιεύτηκε συνολικά το ποσό των 1.447.388 ευρώ.  Το κόστος ανά επεισόδιο ήταν 24.772 ευρώ το 2010, 22.000 το 2011 και 20.000 ευρώ το 2012.

Απάντηση δόθηκε και στο ερώτημα του βουλευτή σχετικά με τη μετοχική σύνθεση της εταιρίας παραγωγής της εκπομπής.  Ως προς τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, αναφέρονται ως μέτοχοι οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Κωνσταντίνος Μωριάτης, Παναγιώτης Καραμπίνης, Αλέξανδρος Καρδαράς, Δέσποινα Κονταργύρη, Άρης Παππάς και Μαρία Δρανδάκη.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM