ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2020 | 01:31

?

Αφού βλέπω τόση ώρα εξομολογήσεις είπα να γράψω και γω μια δικιά μου.Γεια σας είμαι ο Γιώργος ετών 26..Είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή και έχω άπλετο χρόνο να χαζεύω το διαδίκτυο..είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ πέρα οπότε καταλαβαίνεται...Σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου αισθάνομαι σαν έχω χάσει το νόημα της ζωής,δηλαδή τι εννοώ τα έχω βαρεθεί σχεδόν όλα μέσα στην καθημερινότητα γενικά τον τρόπο ζωής που έχω έως τώρα.Σκέφτομαι πολλά πράγματα για την ζωή μου και κάνω πολλά όνειρα για το μέλλον μου αλλά όσα περισσότερα όνειρα και αν κάνω τόσο βλέπω να γκρεμίζονται σιγά σιγά με τον καιρό,μα θα τύχει το ένα μα το άλλο.Γενικά πιστεύω ό,τι έχω το "κακό" μάτι. Το έχω δει και μπροστά μου, οι γύρο μου και γενικά όλοι μου οι γνωστοί και φίλοι είναι όλοι τους βολεμένοι και γω στη απ'έξω για άλλη μια φόρα,επειδή κάνουμε παρέα αρκετά χρόνια δεν έχω τολμήσει να πω κάτι τέτοιο στην πραγματική ζωή το λέω τώρα που είναι απρόσωπο. Αναρωτιέμαι ώρες ώρες τι έχω κάνει λάθος,τι έχω πει και με έχουν όλοι παρεξηγήσει και με παίρνουνε το στραβό μάτι..ίσως είναι η γλωσσά του σώματος ίσως είναι η ενεργεία που εκπέμπω δεν έχω κατανοήσει ακόμα και για αυτόν ακριβός τον λόγο επελεξα να γράψω εδώ πέρα μπας και μπορέσω να βρω μια λύση!
3
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν θεωρώ πως οι σκέψεις όσο κι αν προσπαθούμε να τις κρύψουμε φαίνονται στο πρόσωπό μας. Ακόμα όμως κι αν δεν φαίνονται υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τις εκλαμβάνουν οι άλλοι με μορφή ενέργειας (π.χ: κάτι δεν μου κολλάει σε αυτόν, δεν νιώθω άνετα.. και τα συναφή). Που θέλω να καταλήξω; Από τη στιγμή που σκέφτεσαι με αρνητικότητα (πχ: όλοι είναι βολεμένοι κι εγώ δεν είμαι) για τους άλλους πως περιμένεις κάτι εντελώς αντίθετο από αυτούς;Υπάρχει και η αυτοάμυνα.Δεν είναι όλοι λαβ εν πις. Στραβά και ατυχίες συμβαίνουν σε όλους μας. Από μικρού μέχρι τεραστίου μεγέθους. Και σίγουρα δεν είναι όλα τα όνειρα μας πραγματοποιήσιμα. Ίσως χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο ή λίγο διαφορετικά για να βγεις από το τέλμα. Σκέψου τοΦιλικά.
Και μετά σου λένε σκέψου θετικά να είσαι θετικός, τι να πείς, αμα πεις τον πονο σου ανοιχτά σήμερα θα τρέχουν όλοι, αμα περνάς φάση σήμερα είσαι προβληματικός, επειδή ακριβώς φίλε μου ψάχνουν πολλοί μόνο την ασφάλειά τους και τη βόλεψη, από τη μια κάποιες καταστάσεις ίσως μας βοηθάνε να καταλάβουμε ποιούς πραγματικά έχουμε δίπλα μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ