ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια στα 200 κορυφαία παγκοσμίως

Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια στα 200 κορυφαία παγκοσμίως Facebook Twitter
7

Σημαντική θέση στους Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων ανά Ειδικότητα 2013 της QS (QS World University Rankings by Subject 2013) έλαβαν  πέντε ελληνικά πανεπιστήμια. Στη συνολική αξιολόγηση έλαβαν μέρος 2.858 πανεπιστήμια και  κατατάχθηκαν 678 στο σύνολο.

Στους πίνακες κατάταξης με τα 200 κορυφαία πανεπιστήμια για 30 κλάδους περιλαμβάνονται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που καταλαμβάνει σημαντικές θέσεις στις κατατάξεις ανάμεσα στα κορυφαία σε 10 ειδικότητες.

 

Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια στα 200 κορυφαία παγκοσμίως Facebook Twitter

Επίσης το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κατέχει την υψηλότερη θέση –ανάμεσα στα άλλα ελληνικά πανεπιστήμια- στην ειδικότητα των πολιτικών μηχανικών, ευρισκόμενο στην 25η θέση ενώ το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχουν υψηλή κατάταξη σε τουλάχιστον μία από τις ειδικότητες.

7

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM