Παγίδα θανάτου μέσω Facebook για 30χρονο

Παγίδα θανάτου μέσω Facebook για 30χρονο Facebook Twitter
3

Κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή και στον εισαγγελέα η 24χρονη και ο 20χρονος που συνελήφθησαν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς επέστρεφαν από τη Γερμανία. Κατηγορούνται για τη δολοφονία 30χρονου, στον οποίο έστησαν παγίδα μέσω Facebook με σκοπό τη ληστεία.

Η 24χρονη συνομιλούσε μέσω Facebook με τον 30χρονο και προσπαθούσε να του εκμαιεύσει πληροφορίες για την οικονομική του κατάσταση. Κάποια στιγμή όταν έκλεισαν ραντεβού στο σπίτι του, εκείνη τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της, που έδεσαν, φίμωσαν και τελικά στραγγάλισαν τον νεαρό. Στη συνέχεια έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Στο δικαστήριο οι δύο συλληφθέντες δέχτηκαν την επίθεση των συγγενών του 30χρονου. Ο πατέρας του δολοφονηθέντος στην προσπάθεια του να επιτεθεί στον 20χρονο έσπασε με γροθιά το τζάμι του αυτοκινήτου της Ασφάλειας που τον μετέφερε.

 «Ήξερα ότι είχε χρήματα και τον προσέγγισα», φέρεται να είπε η 30χρονη στους αστυνομικούς. Η αστυνομία αναζητεί ακόμη δύο άτομα, συνεργούς των συλληφθέντων.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες μόλις 20-25 ετών οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο πέμπτος επιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου και τρεις από τους επιβάτες του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό, έξω από την Ξάνθη, είναι σοβαρά τραυματισμένοι
NEWSROOM