Παγίδα θανάτου μέσω Facebook για 30χρονο

Παγίδα θανάτου μέσω Facebook για 30χρονο Facebook Twitter
3

Κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή και στον εισαγγελέα η 24χρονη και ο 20χρονος που συνελήφθησαν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς επέστρεφαν από τη Γερμανία. Κατηγορούνται για τη δολοφονία 30χρονου, στον οποίο έστησαν παγίδα μέσω Facebook με σκοπό τη ληστεία.

Η 24χρονη συνομιλούσε μέσω Facebook με τον 30χρονο και προσπαθούσε να του εκμαιεύσει πληροφορίες για την οικονομική του κατάσταση. Κάποια στιγμή όταν έκλεισαν ραντεβού στο σπίτι του, εκείνη τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της, που έδεσαν, φίμωσαν και τελικά στραγγάλισαν τον νεαρό. Στη συνέχεια έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Στο δικαστήριο οι δύο συλληφθέντες δέχτηκαν την επίθεση των συγγενών του 30χρονου. Ο πατέρας του δολοφονηθέντος στην προσπάθεια του να επιτεθεί στον 20χρονο έσπασε με γροθιά το τζάμι του αυτοκινήτου της Ασφάλειας που τον μετέφερε.

 «Ήξερα ότι είχε χρήματα και τον προσέγγισα», φέρεται να είπε η 30χρονη στους αστυνομικούς. Η αστυνομία αναζητεί ακόμη δύο άτομα, συνεργούς των συλληφθέντων.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM
Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM
Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM