Ο Γερμενής της Χ.Α. επιτέθηκε στον Καμίνη και χτύπησε 12χρονο κοριτσάκι

Ο Γερμενής της Χ.Α. επιτέθηκε στον Καμίνη και χτύπησε 12χρονο κοριτσάκι Facebook Twitter
49

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι το πρωί, στην προσπάθεια του να επιτεθεί  στον Γιώργο Καμίνη.

Μετά την ματαίωση της εκδήλωσης στην πλατεία Συντάγματος, μια ομάδα με επικεφαλής το βουλευτή πήγε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου για να εντοπίσει τον Γ. Καμίνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του δημάρχου, ο βουλευτής προσπάθησε να ρίξει μπουνιά στον Γ. Καμίνη, την ώρα που εκείνος μοίραζε λαμπάδες σε παιδιά μέσα στο κοινωνικό παντοπωλείο, και τελικά χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι στο πρόσωπο. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Γερμενής επιχείρησε να τραβήξει και περίστροφο.

 

«Ο κύριος αυτός οπλοφορεί κιόλας» είπε ο κ. Καμίνης για τον Γερμενή στον Σκάι.

Ο Γ. Καμίνης κατέθεσε μήνυση.

49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: Θα μιλήσω για την αλήθεια

Πολιτική / Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

«Έχουν το δικαίωμα να κάνουν το πένθος τους διαμαρτυρία, οι γονείς έχουν το δικαίωμα ακόμη και να αδικούν την κοινωνία απαιτώντας δικαιοσύνη»
NEWSROOM
«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αισιόδοξη σε βρίσκω με αυτό το "αρχίζει να φτάνει στην πόρτα μας".Πιστεύω ότι αυτοί οι αχρείοι στρογγυλοκάθονται ήδη στο σαλόνι μας (ξέρεις κάποιο κανάλι που να *μην* τους προβάλλει; ) και έχουν ήδη βάλει τα βρωμοπόδαρα τους πάνω στο τραπέζι μας.Το επόμενο στάδιο θα είναι να μας επιβάλλουν το πως θα ντυνόμαστε, πως θα φερόμαστε και θα μας ζητήσουν να τους φέρουμε ότι φαγώσιμο έχει το ψυγειο μας.Αλλά μην αγχώνεσαι, *ούτε* τότε θα ενοχληθούμε :-(Ένα 10% των ελλήνων ψηφοφόρων τα βρίσκει όλα αυτά φυσιολογικά και επιθυμητά. Μόνο ο Χίτλερ είχε πάρει μαγαλύτερο εκλογικό ποσοστό, γιά μιά και μοναδική φορά (1933). Σε καμμία άλλη χώρα του κόσμου, σε καμμία άλλη εποχή οι ναζιστές δεν είχαν πλησιάσει καν το 10%.Ορίστε μιά ακόμα ελληνική πρωτιά. Να την χαιρόμαστε.
Μέχρι να γυρίσεις σπίτι σου δαρμένος επειδή είπες τη γνώμη σου ελεύθερα, δεν ξέρεις. Δεν αναφερόμουν μεταφορικά στην πόρτα μας. Το λέω απολύτως κυριολεκτικά. Αν έρθουν στο δρόμο μου στο Κερατσινάκι, όπου ζουν μαζί μου πακιστανοί και μαύροι και τσιγγάνοι και έλληνες σε πλήρη αρμονία, τότε θα είμαι δικαιολογημένη να βάλω τις φωνές; Ή ούτε τότε γιατί δε θα είμαι εγώ ο στόχος..
Ηδη το βλέπω το Δ.Τ. των Χ.Α. "Εξοστρακίστηκε η γροθιά του μαχητή του δικαιου". Και εμείς θα συγχυστούμε, και για να ξεχάσουμε, την Κυριακή θα σουβλίσουμε το αρνάκι μας στα χωριά ή σε φίλους, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Και η ζωή συνεχίζεται...