Οργή Βούρου για τον βηματισμό νέων στην παρέλαση: «Γελοία υποκείμενα»

Οργή Βούρου για τον βηματισμό νέων στην παρέλαση: «Γελοία υποκείμενα» Facebook Twitter
27

Με μία αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Βούρος σχολίασε βίντεο με νέους που φαίνονται να συμμετέχουν χειρονομώντας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

  

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Βούρος, με αρκετούς να παραλληλίζουν τον βηματισμό των νέων ατόμων με αυτό των περίφημων Monty Python σε ένα από τα επεισόδια του Flying Circus.

 

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος καταφέρθηκε εναντίον των ατόμων που πρωταγωνιστούν στο βίντεο κάνοντας λόγο για «αξιολύπητα νέα κορίτσια».

Οργή Βούρου για τον βηματισμό νέων στην παρέλαση: «Γελοία υποκείμενα» Facebook Twitter

«Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του», καταλήγει ο δήμαρχος.  

Δείτε το επίμαχο βίντεο του Fx-news.gr στο οποίο αντέδρασε ο κ. Βούρος

 

Ελλάδα
27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM