Ειδική ρύθμιση για τις ρατσιστικές επιθέσεις

Ειδική ρύθμιση για τις ρατσιστικές επιθέσεις Facebook Twitter
1

Ειδική ρύθμιση για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών επιθέσεων προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ο αρμόδιος υπουργός Αντ. Ρουπακιώτης.

Όπως είπε ο υπουργός, η ρύθμιση ήταν έτοιμη αλλά «ολοκληρώθηκε η οριοθέτησή της, με τις τελευταίες -έκνομες και κόντρα στις συνταγματικές παραδοχές- συμπεριφορές στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής».

Υποστήριξε πάντως ότι: «Διαπράττουμε λάθος αν νομίζουμε ότι το φαινόμενο Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπιστεί με νομοθετικές ρυθμίσεις. Πρόκειται για τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό λάθος. Οφείλουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά και τα κοινωνικά και τα πολιτικά στοιχεία της. Θα πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες αυτών των ναζιστικών, φασίζουσων και απάνθρωπων συμπεριφορών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Το δικαστήριο θα μπορεί να οδηγεί στη φυλακή εκείνους οι οποίοι θα κριθούν ένοχοι τέτοιων συμπεριφορών, οι οποίες προέρχονται από φυλετικό, ιδεολογικό μίσος...».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM