Ο Morrissey με μπλουζάκι “Fuck the Guardian” σε συναυλία

Ο Morrissey με μπλουζάκι “Fuck the Guardian” σε συναυλία Facebook Twitter
2

Ευθεία επίθεση εναντίον της εφημερίδας Guardian εξαπέλυσε ο Morrissey, ο οποίος εμφανίστηκε με μπλουζάκι που έγραφε "Fuck the Guardian".

Ο καλλιτέχνης φόρεσε το μπλουζάκι κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες το Σάββατο. Πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει ξανά αρνητικά για τον Guardian, λέγοντας πως η εφημερίδα εκπροσωπεί τη «φωνή όλων όσων είναι θλιβερά και λάθος στη σύγχρονη Βρετανία».

Ο Μorissey και η κόντρα του με την εφημερίδα Guardian διαρκεί μήνες καθώς η εφημερίδα έχει δημοσιεύσει σειρά επικριτικών άρθρων για τον μουσικό και την στήριξή του στην ακροδεξιά παράταξη For Britain.

Τον περασμένο Μάιο, ο Morrissey ισχυρίστηκε πως είναι στόχος καμπάνιας μίσους από τον Guardian, και κάλεσε τους υποστηρικτές του να μην αγοράζουν την εφημερίδα. Η εφημερίδα δεν έχει απαντήσει ακόμη στον Morrissey για το υβριστικό μήνυμα.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM