Με δουλειά έξι μηνών κέρδισε... 36 εκ. δολάρια!

Με δουλειά έξι μηνών κέρδισε... 36 εκ. δολάρια! Facebook Twitter
27

Όταν τον περασμένο Ιούλιο κάθισε στο τιμόνι του Yahoo, η 38χρονη Μαρίσα Μέγιερ γνώριζε ότι οι απολαβές της θα εκτοξευτούν. Έξι μήνες αργότερα, το μέγεθος της συνολικής αμοιβής της ζαλίζει ακόμα και τους πιο ένθερμους καπιταλιστές της Wall Street. Κι αυτό διότι το ποσό που εισέπραξε από την εταιρεία έπειτα από ένα εξάμηνο αγγίζει τα 36 εκ. δολάρια!

Σύμφωνα με έγγραφο που υποβλήθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), ο μισθός της Μέγιερ ήταν 454.862 δολάρια στον οποίο προστέθηκε το ποσό των 1,12 εκατομμυρίων δολαρίων από τα μπόνους απόδοσης και περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια από την κατανομή των μετοχών.

Παράλληλα, φέτος ο βασικός μισθός της Μέγιερ φτάνει το ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ θα λάβει επίσης δύο εκατομμύρια ως ετήσιο μπόνους, αν το Yahoo πετύχει συγκεκριμένους στόχους επιδόσεων, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο SEC.

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ED SHEERAN ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Επιστρέφει στη σκηνή ο Ed Sheeran: Αναμένονται διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης έξω από το στάδιο

Την ώρα που όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες τοποθετούνται δημόσια κατά των πολεμικών επιχειρήσεων στη Γάζα και της βίας των ισραηλινών στη Δυτική Όχθη, ο 35χρονος Βρετανός σταρ επιμένει να κρατά ουδέτερη στάση
THE LIFO TEAM