Update: Δεν έγινε η "δράση" της Χρυσής Αυγής

Update: Δεν έγινε η "δράση" της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
18

Aποχώρησαν τελικά οι χρυσαυγίτες από την πλατεία Συντάγματος, καθώς η αστυνομία δεν της επέτρεψε να μοιράσει τρόφιμα μόνο για Έλληνες. Στο σημείο ήταν και εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε να γίνουν προσαγωγές, ωστόσο η αστυνομία δεν έκανε καμία. Η Χ.Α. εκτός των άλλων, δεν είχε ζητήσει και άδεια από το δήμο για να πραγματοποιήσει αυτή τη "δράση". Ανοιχτοί είναι πλέον όλοι οι δρόμοι.


Επεισόδια αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,  όπου η Χ.Α επιχειρεί να μοιράσει τρόφιμα (τσουρέκια και αρνί) μόνο για Έλληνες και εμποδίζεται από την αστυνομία και δυνάμεις των ΜΑΤ.  Στην προσπάθεια των αστυνομικών να σταματήσουν την εκδήλωση αντιδρούν τα μέλη της Χ.Α. και αυτή την ώρα γίνεται χρήση χημικών. Στο σημείο βρίσκονται και βουλευτές της Χ.Α. όπως οι Παναγιώταρος, Λαγός και Κασιριάδης που διαμηνύουν ότι δεν θα επιτρέψουν στην αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές μελών της. Μάλιστα οι αστυνομικοί έκοψαν κλήση στον Κασιδιάρη γιατί είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στην πλ. Συντάγματος. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καμίνης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει την εκδήλωση «ρατσιστικού μίσους» και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Δένδια.

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM