ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Update: Δεν έγινε η "δράση" της Χρυσής Αυγής

Update: Δεν έγινε η "δράση" της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
18

Aποχώρησαν τελικά οι χρυσαυγίτες από την πλατεία Συντάγματος, καθώς η αστυνομία δεν της επέτρεψε να μοιράσει τρόφιμα μόνο για Έλληνες. Στο σημείο ήταν και εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε να γίνουν προσαγωγές, ωστόσο η αστυνομία δεν έκανε καμία. Η Χ.Α. εκτός των άλλων, δεν είχε ζητήσει και άδεια από το δήμο για να πραγματοποιήσει αυτή τη "δράση". Ανοιχτοί είναι πλέον όλοι οι δρόμοι.


Επεισόδια αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,  όπου η Χ.Α επιχειρεί να μοιράσει τρόφιμα (τσουρέκια και αρνί) μόνο για Έλληνες και εμποδίζεται από την αστυνομία και δυνάμεις των ΜΑΤ.  Στην προσπάθεια των αστυνομικών να σταματήσουν την εκδήλωση αντιδρούν τα μέλη της Χ.Α. και αυτή την ώρα γίνεται χρήση χημικών. Στο σημείο βρίσκονται και βουλευτές της Χ.Α. όπως οι Παναγιώταρος, Λαγός και Κασιριάδης που διαμηνύουν ότι δεν θα επιτρέψουν στην αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές μελών της. Μάλιστα οι αστυνομικοί έκοψαν κλήση στον Κασιδιάρη γιατί είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στην πλ. Συντάγματος. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καμίνης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει την εκδήλωση «ρατσιστικού μίσους» και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Δένδια.

18

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM