Αστυνομικοί για αντικαπνιστικό: «Κάποτε μετράγαμε και τις μίνι φούστες»

Αστυνομικοί για αντικαπνιστικό: «Κάποτε μετράγαμε και τις μίνι φούστες» Facebook Twitter
EUROKINISSI
8

Προβληματισμό για την εμπλοκή της αστυνομίας στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, εξέφρασε ο Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

«Κάποτε σε κάποια άλλη εποχή, οι αστυνομικοί μετρούσαν το μήκος από τις μίνι φούστες, δηλαδή στην Ελλάδα όποιος νομοθετεί θα βάλει την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ενώ πρόσθεσε ότι και ο ίδιος επιθυμεί να εφαρμοστεί πλήρως ο αντικαπνιστικός νόμος, αλλά «μια πολύ καλή ερώτηση προς τους επιτελείς» είναι αν και πως μπορεί να το φέρει εις πέρας η Ελληνική Αστυνομία.

«Η ελληνική αστυνομία είναι ένα σώμα που δεν λέει πουθενά "όχι", λέει παντού "ναι". Το μεταναστευτικό πέρασε 90% από πάνω μας. Δεν υπήρξε άλλος κλάδος που να έδωσε τόσο προσωπικό και να ταλαιπωρήθηκε», σημείωσε και τόνισε ότι σε άλλες χώρες το κάπνισμα σταμάτησε κατά συνείδηση και όχι με αστυνομικά μέτρα.

Ελλάδα
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Ελλάδα / MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Μεγάλες πόλεις εμφανίζουν μηδενικές ή πολύ λίγες καταχωρήσεις, ενώ ορισμένοι δήμοι έχουν εισαγάγει δεδομένα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στη δημοσιοποίησή τους, αφήνοντας μέρος από τις πληροφορίες μη διαθέσιμο στους πολίτες
LIFO NEWSROOM