Καταγγελία: "Κλεισμένη σε στάβλο 2,5 χρόνια, με βίαζαν και με ανάγκαζαν να δουλεύω χωρίς λεφτά"

Καταγγελία: "Κλεισμένη σε στάβλο 2,5 χρόνια, με βίαζαν και με ανάγκαζαν να δουλεύω χωρίς λεφτά" Facebook Twitter
11

Update 17.48: Ελεύθεροι υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, οι δύο ομογενείς, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 46χρονης Βουλγάρας ότι υπήρξε θύμα εργασιακής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τους δύο άνδρες.

Οι δύο κατηγορούμενοι, πατέρας και γιος, απολογούμενοι, διέψευσαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας, χαρακτηρίζοντάς τους προσχηματικούς.


Προηγούμενη ανάρτηση:

46χρονη Βουλγάρα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια δύο άνδρες την κρατούσαν φυλακισμένη μέσα σε στάβλο, την βίαζαν και την ανάγκαζαν να δουλεύει υπό την απειλή σωματικής βίας, χωρίς να της καταβάλουν τα δεδουλευμένα της.

Η 46χρονη κατονόμασε δύο ομογενείς, ένα 44χρονο και έναν 80χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία. Ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο 44χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας, την υποχρέωνε να δουλεύει στην επιχείρηση του, άλλοτε με χρήση και απειλή σωματικής βίας κι άλλοτε παρακρατώντας την αστυνομική της ταυτότητα, χωρίς να της καταβάλλει την προσυμφωνημένη αμοιβή της. Κατήγγειλε ακόμη ότι κοιμόταν με τα ζώα και πως ο εργοδότης της την ανάγκαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του. Ο 80χρονος είχε αναλάβει το έργο της επιτήρησής της ώστε να μη διαφύγει αλλά και για να εκτελεί σωστά τις εργασίες που της ανέθεταν.

Τελικά, η 46χρονη κατάφερε, την Κυριακή, να δραπετεύσει από το στάβλο και να μεταβεί στο  Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και προχώρησε στις απίστευτες καταγγελίες.

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM