Μια γεματούλα για τα καλοκαιρινά της H&M

Μια γεματούλα για τα καλοκαιρινά της H&M Facebook Twitter
93

Στο σάιτ της γνωστής αλυσίδας ρούχων H&M αυτή την περίοδο στην κατηγορία «ρούχα για την παραλία» βρίσκεται το μοντέλο Jennie Runk.

Όπως γράφει το Jejebel, η Jennie Runk για τα δεδομένα της μόδας βρίσκεται στην κατηγορία "plus size", που σημαίνει ότι έχει παραπάνω κιλά απ' ό,τι τα τυπικά μοντέλα που έχουμε συνηθίσει.

 

Μια γεματούλα για τα καλοκαιρινά της H&M Facebook Twitter

 

Μια γεματούλα για τα καλοκαιρινά της H&M Facebook Twitter

 

Το παράξενο δεν είναι αυτό – πολλές εταιρίες κάνουν ανοίγματα τέτοιου είδους. Το ξεχωριστό είναι ότι η εταιρία δεν ονομάζει αυτά τα ρούχα «για παχουλές» ή "plus size". Δεν χρησιμοποιεί κάποια διακριτική ή λιγότερο διακριτική λέξη για να μας πληροφορήσει ότι δε βλέπουμε ένα κλασικό μοντέλο: ο τίτλος είναι «ρούχα για την παραλία», και μόνο το πολύ εκπαιδευμένο μάτι θα προσέξει το HM+ που συμβολίζει τα plus size ρούχα.

Μια γεματούλα για τα καλοκαιρινά της H&M Facebook Twitter
93

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Πολιτισμός / Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι μόνο το 9% των νέων κάτω των 30 θέλει να γίνει διάσημο, ενώ το 79% προτιμά την ιδιωτικοτητά του. Μετά από δύο δεκαετίες reality TV, influencers, screenshots και μόνιμης ψηφιακής έκθεσης, η φήμη δεν μοιάζει πια με όνειρο.
THE LIFO TEAM
Η σχέση των Ελλήνων με το τατουάζ

Guest Editors / To 17% των Ελλήνων έχει τατουάζ. Γιατί το κάνουν;

Ποιος αποφασίζει τελικά για το σώμα μας; Το άτομο ή οι κοινωνικοί κανόνες; Με αφορμή νέα πανελλαδική έρευνα, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, αναπληρωτής καθηγητής στο ΠΑΜΑΚ, παρουσιάζει τα δεδομένα και αναλύει τι αλλάζει στην ελληνική κοινωνία και τι παραμένει ίδιο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ