Έσκισαν τα λάστιχα σε οχήματα μελών της Χ.Α.

Έσκισαν τα λάστιχα σε οχήματα μελών της Χ.Α. Facebook Twitter
2

Σκισμένα τα λάστιχα των οχημάτων τους βρήκαν μέλη της Χ.Α. στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων, επιστρέφοντας από καφενείο όπου είχαν πάει για να ενημερώσουν κατοίκους για τις δράσεις τους.

Τα περίπου 40 μέλη του κόμματος είχαν σταθμεύσει κοντά στο καφενείο τα οχήματά τους και όταν γύρισαν να τα πάρουν βρήκαν σκασμένα τα λάστιχα.

Δημιουργήθηκε ένταση και μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάποια από τα μέλη της Χρυσής Αυγής πρότειναν να κινηθούν εναντίον αντιεξουσιαστών, τους οποίους θεώρησαν υπεύθυνους.

Τελικά, αφού έφτασε στο σημείο η αστυνομία, τα πνεύματα ηρέμησαν και τα οχήματα απομακρύνθηκαν με οχήματα εταιρειών οδικής βοήθειας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM