Μια influencer είχε τροχαίο με μηχανή - Μετά δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες και το ίντερνετ εξοργίστηκε

Μια influencer είχε τροχαίο με μηχανή - Μετά δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες και το ίντερνετ εξοργίστηκε Facebook Twitter
Oι φωτογραφίες της Tiffany Mitchell από το τροχαίο εξόργισαν πολλούς
6

Αμηχανία, απορίες, αλλά και οργή προκάλεσε το εντυπωσιακά φωτογραφημένο τροχαίο μιας νεαρής influencer στο Instagram.

Η Tiffany Mitchell, η οποία έχει πάνω από 211.000 ακολούθους στο Instagram, δήλωσε στο BuzzFeed News ότι «ποτέ δεν θα μετέτρεπε μια πολύ σημαντική προσωπική ιστορία όπως αυτή, σε διαφήμιση για κάποια εταιρία». «Λυπάμαι που μερικοί άνθρωποι το ερμήνευσαν με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε, προτού ζητήσει από το BuzzFeed News να μην δημοσιοποιήσει την ιστορία, καθώς θα τραβούσε αρνητική προσοχή. Τελικά το άρθρο δημοσιεύτηκε και όλα όσα συμβαίνουν στις φωτογραφίες έχουν διχάσει το διαδίκτυο.

Μια influencer είχε τροχαίο με μηχανή - Μετά δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες και το ίντερνετ εξοργίστηκε Facebook Twitter
Μια influencer είχε τροχαίο με μηχανή - Μετά δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες και το ίντερνετ εξοργίστηκε Facebook Twitter
Μια influencer είχε τροχαίο με μηχανή - Μετά δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες και το ίντερνετ εξοργίστηκε Facebook Twitter

Η Μitchell δημοσίευσε τις εικόνες πριν από δύο εβδομάδες, ενώ είχε ένα ατύχημα με μηχανή που την άφησε ελαφρά τραυματισμένη, αλλά πολύ σοκαρισμένη, όπως είπε η ίδια. Κατά τα λεγόμενά της, τις φωτογραφίες που την δείχνουν πεσμένη στο έδαφος, τράβηξε μια φίλη της, η Lindsey, που επέβαινε σε άλλη μηχανή και συνέχισε να απαθανατίζει όλο το τραγικό συμβάν.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες -συμπεριλαμβανομένων μερικών που δείχνουν την κοπέλα στο δρόμο και δίπλα της ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό Smartwater- μοιράστηκαν έπειτα στο Instagram. Οι αντιδράσεις ήταν μάλλον αναμενόμενες καθώς πολλοί αμφισβήτησαν ακόμη και την ίδια την ιστορία του τροχαίου, ενώ σχολίαζαν το πόσο στημένο φαινόταν το ότι δίπλα της υπήρχε ένα μπουκάλι με νερό γνωστής εταιρίας, τοποθετημένο με τρόπο που έμοιαζε ως διαφήμιση.

Μια influencer είχε τροχαίο με μηχανή - Μετά δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες και το ίντερνετ εξοργίστηκε Facebook Twitter
Μια influencer είχε τροχαίο με μηχανή - Μετά δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες και το ίντερνετ εξοργίστηκε Facebook Twitter

Τα κυνικά και χλευαστικά σχόλια ανάγκασαν την Mitchell να αποσύρει από το δημόσιο προφίλ της τις φωτογραφίες. Κάποιος έγραψε μάλιστα πως αυτές οι εικόνες είναι ντροπή για τα πραγματικά θύματα των τροχαίων. Η Μitchell δήλωσε πως όσο ήταν πεσμένη στο έδαφος δεν είχε καταλάβει πως η φίλη της τραβούσε φωτογραφίες και πως όταν της τις έδειξε αργότερα, θεώρησε σημαντικό να τις δημοσιεύσει για να στείλει ένα μήνυμα για την προστασία στην οδήγηση. Επίσης αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ήταν σκηνοθετημένο τροχαίο και επιμένει πως το μπουκάλι με το νερό ήταν τυχαία στη φωτογραφία. Η εταιρία δεν έχει απαντήσει ακόμη αν είχε κάποια σχέση με τη φωτογραφία που δείχνει το προϊόν της.

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM