Επιστρέφετε 10 εισιτήρια, παίρνετε δώρο ένα

Επιστρέφετε 10 εισιτήρια, παίρνετε δώρο ένα Facebook Twitter
12

Σε μια προσπάθεια να πατάξει την λαθρεπιβίβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε σειρά μέτρων, με πρόσθετο στόχο να μην υπάρξει τελικά αύξηση τα εισιτήρια.

Εκτός από τους ελέγχους που θα είναι περισσότεροι, το υπουργείο, για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της μεταβίβασης εισιτηρίων μεταξύ των χρηστών, θα δίνει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ένα εισιτήριο σε κάθε επιβάτη που επιστρέφει 10 ακυρωμένα εισιτήρια. Θα δίνεται επίσης και έκπτωση, σε όσους πληρώσουν μέσα σε 10 ημέρες το πρόστιμο που τους έχει επιβληθεί. Ακόμη, για να τονωθεί η κίνηση, όποιος μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αγοράσει 10 εισιτήρια θα πληρώνει τα πέντε.

Το υπουργείο σημειώνει επίσης, ότι ήδη προγραμματίζεται το κλείσιμο με μπάρες των σταθμών μέσων σταθερής τροχιάς.

Για να επιτευχθεί ο στόχος του υπουργείου και να αποφευχθεί η αύξηση του εισιτηρίου, θα πρέπει η λαθρεπιβίβαση να περιοριστεί τουλάχιστον κατά 50%.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM