ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Sin Boy
4

Τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «KA GU RAS» παρουσίασε ο Sin Boy το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου στο Island Athens Riviera. 

Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις 21:30, με πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων να δίνουν το «παρών» για να δουν από κοντά στη σκηνή τον πιο viral καλλιτέχνη της χρονιάς. 

Στο πλευρό του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Ypo, ο Mad Clip και ο iLLEOo. Όλοι μαζί τραγούδησαν το «Mama?» το οποίο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο ελληνικό Ίντερνετ, φτάνοντας τα 37 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 4 εκατομμύρια streams στο Spotify σε τρεις μήνες. 

Λίγο πριν από την έναρξη του live, ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη διευθύντρια της Minos EMI / Universal, Μαργαρίτα Μάτσα, για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single «Mama?» στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων του άλμπουμ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
iLLEOo

«Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον "αδερφό" μου, τον iLLEOo, δύσκολα στον Περισσό, στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ' αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα» δήλωσε ο Sin Boy. 

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης παρουσίασε για πρώτη φορά live τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από τον δίσκο «KA GU RAS» αλλά και τα ήδη γνωστά hits του όπως το «Sientelo», το «Gigi» και το «Colombiana». 

Το νέο album του Sin Boy «KA GU RAS» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων και τις streaming υπηρεσίες. 

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Mad Clip
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
SNIK
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Ypo
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Η απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του «Mama?»
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Πολιτισμός
4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να φανείς μόνο μέχρι εκεί όπου δεν θα χαθείς: Το Made of Smokeless Fire της Camille Farrah Lenain

Πολιτισμός / Να φανείς μόνο μέχρι εκεί όπου δεν θα χαθείς

Στο Made of Smokeless Fire, την πρώτη της μονογραφία από τις εκδόσεις Loose Joints, η Camille Farrah Lenain μετατρέπει τις ερωτήσεις που δεν πρόλαβε να κάνει στον γκέι θείο της σε ένα φωτογραφικό αρχείο queer μουσουλμανικής ζωής στη Γαλλία.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο φωτογράφος που γύρισε στα χαμένα σπίτια των Παλαιστινίων αντί γι’ αυτούς

Πολιτισμός / Ο φωτογράφος που υποσχέθηκε στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες να γυρίσει στα σπίτια τους

Η P21 Gallery στο Λονδίνο παρουσιάζει το Homeland Lost του Alan Gignoux, ένα φωτογραφικό αρχείο Παλαιστινίων προσφύγων και χαμένων σπιτιών που σήμερα, μέσα από τον πόλεμο στη Γάζα, αποκτά νέο βάρος.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στη Βενετία για τον Χρυσό Λέοντα

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα τιμηθεί με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Βενετία τιμά τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Χρυσό Λέοντα για το σύνολο της καριέρας του, επισφραγίζοντας μια σχέση δεκαετιών ανάμεσα στο Λίντο και έναν από τους τελευταίους κλασικούς σταρ του Χόλιγουντ
THE LIFO TEAM
Η τρυφερότητα, η αγριότητα και το θαύμα των ωκεανών σε 11 φωτογραφίες

Πολιτισμός / Η τρυφερότητα, η αγριότητα και το θαύμα των ωκεανών σε 11 φωτογραφίες

Ο φετινός διαγωνισμός φωτογραφίας του Ocean Conservancy ξεχώρισε 11 εικόνες θαλάσσιας άγριας ζωής, με το πρώτο βραβείο να πηγαίνει σε μια φωτογραφία όπου ένα μωρό θαλάσσιος ίππος θηλάζει πάνω σε παγόβουνο στη Νορβηγία.
THE LIFO TEAM
Το Met ζήτησε από τους ανθρώπους του να ξανακοιτάξουν 100 έργα της συλλογής του

Πολιτισμός / Τι βλέπουν οι άνθρωποι του Met όταν κοιτούν τα έργα κάθε μέρα;

Η νέα έκδοση Points of View: 100 Connections to Art ζητά από επιμελητές, συντηρητές, βιβλιοθηκονόμους και εκπαιδευτικούς του Met να μιλήσουν για 100 έργα της συλλογής του όχι σαν ψυχροί ειδικοί, αλλά σαν άνθρωποι που ζουν μαζί τους.
THE LIFO TEAM
Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε νέα τροχιά

Πολιτισμός / Όλα όσα θα δούμε φέτος στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής Σκηνής

Το πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2026/27, «Εναλλακτική Εποχή», εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο προγραμματισμού που αναπτύσσεται μέσα από θεματικά φεστιβάλ και νέους καλλιτεχνικούς άξονες.
THE LIFO TEAM
Το πρώτο romantasy βιβλιοπωλείο της Βρετανίας άνοιξε στην Οξφόρδη

Πολιτισμός / Το πρώτο romantasy βιβλιοπωλείο της Βρετανίας άνοιξε στην Οξφόρδη

Το Bad Girl Books άνοιξε στην Οξφόρδη και έγινε το πρώτο βρετανικό βιβλιοπωλείο αφιερωμένο στο romantasy, το είδος που συνδυάζει έρωτα, φαντασία, BookTok και ένα αναγνωστικό πάθος που δεν θέλει πια να απολογείται.
THE LIFO TEAM
Το AI ντοκιμαντέρ με την ταραντούλα που δεν κινηματογραφήθηκε ποτέ

Τech & Science / Το AI ντοκιμαντέρ με την ταραντούλα που δεν κινηματογραφήθηκε ποτέ

Το Guardians of the Burrow της Τζόντι Χίναν, ένα βραβευμένο πλέον «ντοκιμαντέρ φύσης» φτιαγμένο εξ ολοκλήρου με AI, δείχνει τη ζωή μέσα στη φωλιά μιας ταραντούλας χωρίς να έχει κινηματογραφηθεί σε φυσικό περιβάλλον.
THE LIFO TEAM
Η ρωμαϊκή σφίγγα που κάποτε φύλαγε έναν νεκρό βρέθηκε εντοιχισμένη σε σκαλοπάτι στην Ισπανία

Πολιτισμός / Η ρωμαϊκή σφίγγα που κάποτε φύλαγε έναν νεκρό βρέθηκε εντοιχισμένη σε σκαλοπάτι στην Ισπανία

Στην Έλντα της Ισπανίας, ένα γλυπτό θραύσμα που είχε χρησιμοποιηθεί ως οικοδομική πέτρα αναγνωρίστηκε ως σπάνια ρωμαϊκή ταφική σφίγγα του 1ου αιώνα μ.Χ. ένα πλάσμα που κάποτε προστάτευε έναν τάφο και αιώνες μετά είχε γίνει σκαλοπάτι.
THE LIFO TEAM