ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Sin Boy
4

Τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «KA GU RAS» παρουσίασε ο Sin Boy το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου στο Island Athens Riviera. 

Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις 21:30, με πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων να δίνουν το «παρών» για να δουν από κοντά στη σκηνή τον πιο viral καλλιτέχνη της χρονιάς. 

Στο πλευρό του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Ypo, ο Mad Clip και ο iLLEOo. Όλοι μαζί τραγούδησαν το «Mama?» το οποίο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο ελληνικό Ίντερνετ, φτάνοντας τα 37 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 4 εκατομμύρια streams στο Spotify σε τρεις μήνες. 

Λίγο πριν από την έναρξη του live, ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη διευθύντρια της Minos EMI / Universal, Μαργαρίτα Μάτσα, για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single «Mama?» στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων του άλμπουμ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
iLLEOo

«Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον "αδερφό" μου, τον iLLEOo, δύσκολα στον Περισσό, στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ' αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα» δήλωσε ο Sin Boy. 

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης παρουσίασε για πρώτη φορά live τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από τον δίσκο «KA GU RAS» αλλά και τα ήδη γνωστά hits του όπως το «Sientelo», το «Gigi» και το «Colombiana». 

Το νέο album του Sin Boy «KA GU RAS» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων και τις streaming υπηρεσίες. 

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Mad Clip
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
SNIK
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Ypo
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Η απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του «Mama?»
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Πολιτισμός
4

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM