«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Sin Boy
4

Τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «KA GU RAS» παρουσίασε ο Sin Boy το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου στο Island Athens Riviera. 

Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις 21:30, με πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων να δίνουν το «παρών» για να δουν από κοντά στη σκηνή τον πιο viral καλλιτέχνη της χρονιάς. 

Στο πλευρό του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Ypo, ο Mad Clip και ο iLLEOo. Όλοι μαζί τραγούδησαν το «Mama?» το οποίο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο ελληνικό Ίντερνετ, φτάνοντας τα 37 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 4 εκατομμύρια streams στο Spotify σε τρεις μήνες. 

Λίγο πριν από την έναρξη του live, ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη διευθύντρια της Minos EMI / Universal, Μαργαρίτα Μάτσα, για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single «Mama?» στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων του άλμπουμ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
iLLEOo

«Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον "αδερφό" μου, τον iLLEOo, δύσκολα στον Περισσό, στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ' αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα» δήλωσε ο Sin Boy. 

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης παρουσίασε για πρώτη φορά live τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από τον δίσκο «KA GU RAS» αλλά και τα ήδη γνωστά hits του όπως το «Sientelo», το «Gigi» και το «Colombiana». 

Το νέο album του Sin Boy «KA GU RAS» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων και τις streaming υπηρεσίες. 

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Mad Clip
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
SNIK
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Ypo
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Η απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του «Mama?»
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεμέντιος Βάρο κατακτά επιτέλους την Ευρώπη με μάγισσες, αλχημίστριες και παράξενες μηχανές

Πολιτισμός / Η Ρεμέντιος Βάρο κατακτά επιτέλους την Ευρώπη με μάγισσες, αλχημίστριες και παράξενες μηχανές

Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεσή της Ρεμέντιος Βάρο συγκεντρώνει περισσότερα από 70 έργα και ξαναδιαβάζει μια σουρεαλίστρια που ένωσε τον αποκρυφισμό, την κβαντική φυσική και τη γυναικεία δημιουργική δύναμη.
THE LIFO TEAM
25 χρόνια «Can’t Get You Out of My Head»: πώς η Κάιλι βρήκε το μέλλον της pop σε ένα «la la la»

Πολιτισμός / 25 χρόνια «Can’t Get You Out of My Head»: πώς η Κάιλι βρήκε το μέλλον της pop σε ένα «la la la»

Το νέο βιβλίο του Michael Cragg για την Κάιλι Μινόγκ, που κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει στη δημιουργία του «Can’t Get You Out of My Head» και στη στιγμή που ένα μινιμαλιστικό «la la la» άλλαξε οριστικά την καριέρα της.
THE LIFO TEAM
Στο «Everybody Wants to F*ck Me», το νέο τέρας του dating culture ξέρει να λέει όλα τα σωστά πράγματα

Πολιτισμός / Στο «Everybody Wants to F*ck Me», το νέο τέρας του dating culture ξέρει να λέει όλα τα σωστά πράγματα

Ο Άνταμ έχει MUBI tote bag, ξέρει Βαρντά και μιλά άψογα για το προνόμιό του ως λευκός cis άντρας. Η ταινία με τον Τάρον Έτζερτον ξεκινά σαν rom-com και γλιστρά σε stalker thriller όταν το βλέμμα που κυνηγά στρέφεται εναντίον του.
THE LIFO TEAM
Η Σίνθια Ερίβο γίνεται η Τέσα του «Prima Facie» στη μεγάλη οθόνη

Πολιτισμός / Η Σίνθια Ερίβο γίνεται η Τέσα του «Prima Facie» στη μεγάλη οθόνη

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο TIFF, με τη Σίνθια Ερίβο να διευρύνει τη συζήτηση πέρα από τη μαρτυρία των γυναικών και να μιλά για την ευθύνη των ανδρών να εκπαιδεύουν άλλους άνδρες γύρω από τη συναίνεση.
THE LIFO TEAM
Το Met έβγαλε από τις αποθήκες του έναν Della Robbia ύψους τριών μέτρων

Πολιτισμός / Ένας μνημειακός Della Robbia ξαναβγαίνει από τις αποθήκες του Met ύστερα από 70 χρόνια

Η «Ανάληψη της Παναγίας» του Andrea della Robbia παρουσιάζεται ξανά στην έκθεση «Rediscovering Della Robbia at The Met» με 33 συντηρημένα τμήματα, δίνοντας νέα ζωή σε ένα έργο που είχε χαθεί από το βλέμμα του κοινού.
THE LIFO TEAM
Τσιγάρα, στοιχήματα και παλιές μπότες: Η άλλη ιστορία του Μπάκιγχαμ βρέθηκε κάτω από τα πατώματα

Πολιτισμός / Τσιγάρα, στοιχήματα και παλιές μπότες: Η άλλη ιστορία του Μπάκιγχαμ βρέθηκε κάτω από τα πατώματα

Από δελτία στοιχημάτων του 1957 και ένα εισιτήριο για βραδιά χαρτιών του προσωπικού μέχρι αυστηρές οδηγίες για βασιλική δεξίωση, η αποκατάσταση του Μπάκιγχαμ έφερε στο φως τη ζωή πίσω από τις επίσημες αίθουσες.
THE LIFO TEAM
«Η ντροπή πρέπει να αλλάξει πλευρά»: Η Ζιζέλ Πελικό συναντά τον πατέρα της Τζούλια Τσεκετίν

Πολιτισμός / «Η ντροπή πρέπει να αλλάξει πλευρά»: Η Ζιζέλ Πελικό συναντά τον πατέρα της Τζούλια Τσεκετίν

Στο Festivaletteratura της Μάντοβα, η συγγραφέας του «Ύμνου στη ζωή» και ο Τζίνο Τσεκετίν μίλησαν μαζί για πρώτη φορά για τη μνήμη, τη γραφή και τη μετατροπή του ιδιωτικού πόνου σε δημόσια πράξη.
THE LIFO TEAM
Από τον Ντέρεκ Τζάρμαν σε ένα queer σώμα με αναπηρία: Οι δύο νικητές του Queer Lion

Πολιτισμός / Από τον Ντέρεκ Τζάρμαν σε ένα queer σώμα με αναπηρία: Οι δύο νικητές του Queer Lion

Το βραβείο μοιράστηκαν το «Queer Edward II», φτιαγμένο από αδημοσίευτο υλικό των γυρισμάτων του Τζάρμαν που έμεινε κλεισμένο για 35 χρόνια, και το βραζιλιάνικο «London», που βάζει στο κέντρο την αναπηρία, το fetish, την επιθυμία και τη σεξουαλική αυτοδιάθεση.
THE LIFO TEAM