Update: Έξι συλλήψεις για την υποστολή της σημαίας στα Προπύλαια

Update: Έξι συλλήψεις για την υποστολή της σημαίας στα Προπύλαια Facebook Twitter
Φωτ.: Μιχάλης Μιχαήλ/ LIFO
81

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η αστυνομία για την υποστολή της σημαίας στην οροφή του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια και την ανάρτησης των σημαίας των αντιεξουσιαστών. Με το που έγινε η κίνηση αυτή από τους αντιεξουσιαστές, δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν 63 προσαγωγές στη ΓΑΔΑ και από αυτές οι 6 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες θα κατηγορηθούν για προσβολή συμβόλου. Γερανοφόρο της Πυροσβεστικής αφαίρεσε τα πανό και τη σημαία των αντιεξουσιαστών, τοποθετώντας και πάλι τη γαλανόλευκη στην οροφή του κτηρίου.


Παλαιότερη ανάρτηση:

Αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό και κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα Προπύλαια υψώνοντας τη δική τους, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για το «κατέβασμα» του indymedia και το κλείσιμο του ραδιοφωνικού τους σταθμού. Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές συμμετεχόντων στη διαμαρτυρία.

 

Update: Έξι συλλήψεις για την υποστολή της σημαίας στα Προπύλαια Facebook Twitter

Στο indymedia, το οποίο λειτουργεί και πάλι καθώς έχει γίνει κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου από ομάδα ατόμων, οι φωτογραφίες από τα Προπύλαια συνοδεύονται από το εξής κείμενο:

«Γιγαντοπανό που γράφει : "raise your voice, fight against censorship"  αναρτήθηκε στα Προπύλαια προ ολίγου στα πλαίσια δράσεων κατά της φίμωσης των μέσων αντιπληροφόρησης 

Ελλάδα
81

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ