ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Δούρου δημοσίευσε φωτογραφία της Μερκούρη με τσιγάρο για να σχολιάσει τον αντικαπνιστικό νόμο

Η Δούρου δημοσίευσε φωτογραφία της Μερκούρη με τσιγάρο για να σχολιάσει τον αντικαπνιστικό νόμο Facebook Twitter
25

Η Ρένα Δούρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη να καπνίζει, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

«Σχόλιο περί αντικαπνιστικού... Πολλές καλημέρες!», έγραψε η Ρένα Δούρου στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Η πλειοψηφία των χρηστών του Instagram αποδοκιμάζει ή ειρωνεύεται έντονα τη Ρένα Δούρου για την ανάρτησή της, υπενθυμίζοντάς της πως η Μελίνα Μερκούρη νόσησε και πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα που προκαλείται από το κάπνισμα, ενώ άλλοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον συμβολισμό της ανάρτησης. 

«Το ποστάρισμά σας είναι εξοργιστικό! Δείχνει κάποιου είδους προοδευτικότητα; Θα συμβουλεύατε έναν έφηβο να ξεκινήσει το κάπνισμα;», ανέφερε ένας χρήστης. 

«Προσπαθώ να καταλάβω τι μήνυμα θέλετε να στείλετε. Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι: "Όταν κάνατε την ανάρτηση, ξέρατε ότι η Μελίνα ΠΕΘΑΝΕ από ΚΑΡΚΙΝΟ του ΠΝΕΥΜΟΝΑ;"» σχολίασε κάποιος άλλος.

View this post on Instagram

Σχόλιο περί αντικαπνιστικού... Πολλές καλημέρες!

A post shared by Ρένα Δούρου (@rena.dourou) on

Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε γνωστό ότι η πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου με καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους αποτελεί βασική προτεραιότητα τόσο του νέου υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια όσο και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ανάμεσα στα μέτρα που θα ληφθούν είναι η εντατικοποίηση των ελέγχων.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως, η ανάρτηση της Δούρου είναι η καλύτερη διαφήμιση του αντικαπνιστικού νόμου. Να μην κατέβει!
Ελλάδα
25

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια