Ο Μιχαλολιάκος ηττήθηκε και απειλεί πως η Χρυσή Αυγή «θα επιστρέψει στους δρόμους»

Ο Μιχαλολιάκος ηττήθηκε και απειλεί πως η Χρυσή Αυγή «θα επιστρέψει στους δρόμους» Facebook Twitter
8

Παρά την εκλογική αποτυχία της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε προκλητικός και απειλητικός στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος. 

«Δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και "φίλους"», ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από την κόρη του Ουρανία Μιχαλολιάκου και τον Χρήστο Παππά. Και συνέχισε: «Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε. Ο αγώνας για τον εθνικισμό συνεχίζεται. Επιστρέφουμε εκεί που γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες και θα αγωνιστούμε σκληρά ενάντια στον μπολσεβικισμό και τον άγριο καπιταλισμό που έρχεται». 

Μάλιστα, ο Μιχαλολιάκος τελείωσε το μήνυμα του με τη φράση «Ζήτω η νίκη», ένα από τα συνθήματα του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας και πολλών νεοναζιστικών οργανώσεων.

Πολιτική
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM