Γουίμπλεντον: Αποκλείστηκε από τον πρώτο αγώνα ο Τσιτσιπάς

Γουίμπλεντον: Αποκλείστηκε από τον πρώτο αγώνα ο Τσιτσιπάς Facebook Twitter
1

Γρήγορα και μάλλον απογοητευτικά για τους φάνς, έληξε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Γουίμπλεντον με πρόωρο αποκλεισμό από τον πρώτο αγώνα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποχαιρέτησε από τον πρώτο γύρο το κορυφαίο βρετανικό grand slam, καθώς ηττήθηκε με 2-3 από τον Ιταλό, Τόμας Φαμπιάνο.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, με τον Φαμπιάνο να προηγείται 1-0 και 2-1 (6-4, 6-4), ο 20χρονος πρωταθλητής ισοφάρισε σε 2-2 (6-3, 7-6), αλλά στο πέμπτο σετ ο Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε αδικαιολόγητα εκνευρισμένος μετά το 3-3 στα games και ηττήθηκε με 3-6.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM