ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

It's my party: Κάνε το quiz του Vouliwatch και δες τι λένε τα κόμματα για όσα σε απασχολούν

It's my party: Κάνε το quiz του Vouliwatch και δες τι λένε τα κόμματα για όσα σε απασχολούν Facebook Twitter
4

Η LiFO εγκαινιάζει, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, τη συνεργασία της με τον ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Vouliwatch, που λειτουργεί ως watchdog για το Κοινοβούλιο και προωθεί δράσεις για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στην πολιτική ζωή.

Το Vouliwatch παρουσιάζει, αποκλειστικά μέσω του LIFO.gr μια νέα εφαρμογή προσωποποιημένου σύμβουλου ψήφου, το It's My Party.

Ο ψηφιακός αυτός σύμβουλος ψήφου παρουσιάζει τις θέσεις των κομμάτων για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τους/τις ψηφοφόρους. Η διαφορά από τα υπόλοιπα προεκλογικά κουίζ που κυκλοφορούν είναι ότι πρόκειται για έναν απολύτως προσωποποιημένο σύμβουλο ψήφου, του οποίου τα αποτελέσματα προκύπτουν από τα ειδικότερα προσωπικά χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων, όπως η οικονομική κατάσταση, η προσωπική κατάσταση, η κατοικία κ.ά.

 

Κάντε το quiz παρακάτω, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις (οικονομική-επαγγελματική κατάσταση, οικογενειακή κατάσταση, τόπος διαμονής, τόπος άσκησης εκλογικών δικαιωμάτων). Δείτε τι λένε τα κόμματα για εσάς προσωπικά στις κατηγορίες που σας αφορούν και διαλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει. Στη συνέχεια θα προκύψει σε γράφημα με ποιο κόμμα συμφωνείτε περισσότερο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Vouliwatch εδώ: https://vouliwatch.gr/

Πολιτική
4

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM