ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2019 | 23:33

:)

Μία φορά να βρεθώ σε θέση, που να έχει έστω και ελάχιστο έλεγχο, όπου να μπορώ να σας πληγώσω σαν ανταπόδωση, να ξέρετε ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. Κάποια μέρα θα γυρίσει. Το ξέρω. Κάποια μέρα θα έχω πάλι έλεγχο. Κάποια μέρα θα είναι η σειρά μου.
13
 
 
 
 
σχόλια
Έχω να σου προτείνω μια πιο δύσκολη πίστα : γίνε καλά και μάθε να μην αφήνεις να σε πατούν χωρίς να χάσεις την ικανότητά σου να αφήνεσαι και να γίνεσαι ευάλωτος.Αλλά οκ, θες να είναι και εκείνοι δυστυχισμένοι. Για την παρέα. Ξέρω-ξέρω.Δεν είμαι μεγαλοκαρδη, απλά πιστεύω ότι ο χρόνος που σπαταλας για να πληγώσεις κάποιον είναι αυτός που χρωστάς από το να γίνεις καλύτερος και να περνάς πιο όμορφα, ν' απολαμβάνεις την ζωή. Στην αρχή και εν βρασμώ λογικό είναι να σκέφτεσαι όπως εσύ τώρα, απλά εύχομαι να βρεθείς σε θέση ισχύος και να μην ανταποδώσεις γιατί τότε θα ξέρεις πως είναι να νιώθεις δυνατός και όχι απλά να δείχνεις. :)
Δεν θα καταφέρεις τίποτα, απ το να γίνεις το ίδιο, με αυτό που τώρα μισείς.Εάν γυρίσει ο τροχός, η καλύτερη εκδίκηση θα είναι να τους αντιμετωπίσεις με ανωτερότητα. Και θα τους αιφνιδίασεις γιατί θα περιμένουν την εκδίκηση σου.Να θυμάσαι : Γίνε εσύ ή αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο.
Για ποιο Κυριάκο μιλάμε, τον Μητσοκάκη; Έρχεται η ώρα του! Ακόμα ένας Μητσοτάκης που θα γίνει πρωθυπουργός (απίστευτο και όμως αληθινό) με ό, τι συνεπάγεται αυτό!
Το έλεγχο του μυαλού σου τον έχει προε το παρόν σύμφωνα και με το “Love me or hate me, both are in my favour. If you love me, I'll always be in your heart... If you hate me, I'll always be in your mind.”
Καλά αυτό μην το πολυλές. Μπορεί και να μη γίνει. Τι σημαίνει να έχεις τον έλεγχο; Nα ταλαιπωρείς κόσμο, όπως σε ταλαιπώρησαν; Kαι τι θα καταλάβεις, αν συμβεί; Koίτα να γίνεις καλύτερος και άσε τον έλεγχο.
Το όποιο δηλητήριο κουβαλάμε -αρνητικά συναισθήματα, εκδικητικές σκέψεις κ.ο.κ. - δουλεύει πάντα από μέσα προς τα έξω. Και σε έναν μελλοντικό απολογισμό με τον εαυτό μας, όχι τώρα που ο πόνος είναι φρέσκος, ίσως διαπιστώσουμε πως τελικά πληγώσαμε περισσότερο εμάς τους ίδιους παρά εκείνους απ' τους οποίους γυρέψαμε ανταπόδοση.
Κι όταν το δώσεις και ξεθολώσει το μυαλό, θα σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη; Όταν καταλάβεις πως έγινες όμοιος μ'αυτό που σε πλήγωσε εξ αρχής; Προσωπικά, δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο.