ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2019 | 22:05

:))

Σαραντάχρονος άντρας λέει σε συνομήλικη γυναίκα ότι θέλει κάτι χαλαρό. Γυναίκα απαντάει ότι για κάτι χαλαρό προτιμάει 25χρονους. Άντρας μετά από δυο ώρες δεν έχει στείλει ακόμη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αχαχαχα. Τον έστειλες. Αυτά είναι. Έλεος με τους συναισθηματικά ανάπηρους που δηλώνουν από την αρχή πως θέλουν κάτι χαλαρό. Μην και τυχόν τους τυλίξουμε. Για πολύ κελεπούρια περνιουνται.
To θέμα εδώ ποιό είναι; Έχω την εντύπωση ότι μερικές χαίρεστε με το οτιδήποτε και γράφετε εδώ απλώς για να ταυτιστούν μερικές μαζί σας λόγω ανασφάλειας ή απλώς επειδή έχετε αυτή την ανάγκη, δεν εξηγείται αλλιώς . Ο άνθρωπος είδε ότι δεν ταιριάζετε και δεν έχετε τα ίδιο θέλω και είπε να μην σου ξαναστείλει .Που είναι το κακό;Εσύ δηλαδή απο το πρώτο ραντεβού του λες θέλω σχέση ή γάμο; Όλοι χαλαρά ξεκινάμε στην αρχή μέχρι να δούμε αν μας κάνει ο άλλος/άλλη.Έλεος με την υποκρισία εδώ μέσα.