Ο Πολάκης δηλώνει πως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ώρα περισυλλογής - Ποιους ευχαρίστησε

Ο Πολάκης δηλώνει πως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ώρα περισυλλογής - Ποιους ευχαρίστησε Facebook Twitter
6

Με το ρεπορτάζ για το εκλογικό παρασκήνιο να εμφανίζει τον Παύλο Πολάκη ως ένα πρόσωπο που θεωρούν ότι φέρει μερίδιο ευθύνης για τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπλ. υπουργός Υγείας φαίνεται πως κάνει τον απολογισμό του. 

Αν και από την Κυριακή παραμένει λιγομίλητος σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει, με ένα ποστ στο Facebook σχολίασε την επόμενη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης γράφει πως είναι μέρα περισυλλογής (διατηρείται η ορθογραφία του ποστ):

«Μέρα περισυλλογής μετα την ήττα ,σημερα.Θα αντέξουμε και θα δωςουμε τη μάχη ξανα ,παίρνοντας το μηνυμα που μας έδωσαν αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους Σφακιανους ιδιαίτερα, αλλα και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλο τον βρωμικο πόλεμο που δεχτήκαμε και μας κράτησαν στην πρώτη θέση .
Ειδικα στα Σφακια μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με το Σεπτέμβρη του 15 (φωτό 1 Σεπτέμβρης 15 ,φωτό 2 ευρωεκλογές 19 ποσοστά ,φωτό 3-4 άτιμος ψήφων.

Αυτό είναι μόλις το δεύτερο ποστ του Παύλου Πολάκη από την Κυριακή. Το πρώτο σχόλιό του μετά τα αποτελέσματα που έδειξαν μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, έγινε όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, οι ευθύνες για την ήττα στρέφονται και κατά συγκεκριμένων προσώπων μεταξύ των οποίων είναι ο Παύλος Πολάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, παρά τη στήριξη που είχε από τον πρωθυπουργό έχει ενοχλήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία είναι το επιθετικό του ύφος, η φρασεολογία και η πολιτική στάση του, με αποκορύφωμα την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο οποίος τελικά εμφανίζεται πρώτος σε ψήφους ευρωβουλευτής της ΝΔ. 

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM