«Δεν είμαι καλός άνθρωπος» -Με θράσος δηλώνει πως θα το έκανε ξανά η fake πλούσια κληρονόμος

«Δεν είμαι καλός άνθρωπος» -Με θράσος δηλώνει πως θα το έκανε ξανά η fake πλούσια κληρονόμος Facebook Twitter
2

Αν και πλέον είναι στη φυλακή μετά την καταδίκη η Anna Sorokin δηλώνει πως δεν μετανιώνει και επιμένει πως σκοπός της δεν ήταν η απάτη της κοσμικής Νέας Υόρκης.

Για χρόνια, η Sorokin προσποιήθηκε ότι ήταν η Anna Delvey, μια γερμανίδα κληρονόμος που όμως χωρίς να έχει καθόλου χρήματα, έμενε σε ακριβά ξενοδοχεία, και γευμάτιζε στα καλύτερα εστιατόρια του Σόχο. Στην πραγματικότητα, η Sorokin, 28 ετών, είναι Ρωσίδα και η ιστορία της έγινε παγκοσμίως γνωστή για την απάτη της που κόστισε σε αρκετούς χιλιάδες δολάρια.

Αλλά, μιλώντας στην εφημερίδα The New York Times, η Sorokin λέει αμέσως μετά την καταδίκη της πως «Το θέμα είναι, πως δεν λυπάμαι. Θα ήταν ψέμα να πω πως λυπάμαι. Λυπάμαι μόνο για τον τρόπο που έκανα ορισμένα πράγματα».

Είπε ότι σκόπευε να αποπληρώσει τους πιστωτές της και πως δεν είχε σκοπό να «φάει« χρήματα. Τα χρήματα που κατάφερε να αποσπάσει ήταν βέβαια πάνω από 200.000 δολάρια και προσπάθησε να εξαπατήσει ένα hedge fund για να της δώσει δάνειο ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν αλήθεια ότι είχε παραποιήσει κάποια τραπεζικά αρχεία, αλλά μόνο επειδή είχε ένα μεγάλο όνειρο, λέει. Ήθελε να ξεκινήσει ιδιωτική λέσχη ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων και δυνητικοί επενδυτές την ώθησαν να την ανοίξει προτού της δώσουν χρήματα.

«Δεν είμαι καλός άνθρωπος» -Με θράσος δηλώνει πως θα το έκανε ξανά η fake πλούσια κληρονόμος Facebook Twitter

Η Sorokin λέει: «Το κίνητρό μου δεν ήταν ποτέ χρήμα. Διψούσα να αποκτήσω δύναμη». Αν και μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι είχε εκατομμύρια δολάρια στη διάθεσή της, επιμένει πως ποτέ δεν είπε σε κανέναν ότι είχε χρήματα και λέει πως απλώς θα το υπέθεσαν.

Ωστόσο, η Sorokin δικαιολογεί τις πράξεις της, αλλά δεν ζήτησε συγνώμη για το χαρακτήρα της: «Δεν είμαι καλός άνθρωπος». Tην ρωτάνε αν θα το έκανε πάλι και κυνικά απαντά πως «μάλλον ναι». Η Sorokin προσπαθεί να συνηθίσει πλέον το κελί της που καθόλου δεν θυμίζει όσα έζησε δωρεάν, εις βάρος άλλων. Είπε ότι αυτή τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο για το πώς βρέθηκε στην κορυφή της ελίτ του Μανχάταν και θα ακολουθήσει ένα δεύτερο βιβλίο που θα περιγράφει λεπτομερώς το χρόνο της στη φυλακή.

Όταν βγει από τη φυλακή, η Sorokin πιθανώς θα απελαθεί στη Γερμανία, όπου μεγάλωσε μετά τη γέννησή του στη Ρωσία. Από εκεί ελπίζει να μετακομίσει στο Λονδίνο και να ξεκινήσει το δικό της ταμείο επενδύσεων.



Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM