Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ προκαλεί: «Δεν τους σκότωσε» λέει για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ προκαλεί: «Δεν τους σκότωσε» λέει για τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter
7

H Μπάρμπαρα Στρέιζαντ προκάλεσε αντιδράσεις με δήλωση συμπόνοιας για τον Μάικλ Τζακσον σχετικά με τις καταγγελίες των δύο αντρών στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Στρέιζαντ ανέφερε πως πιστεύει πως ο Τζάκσον κακοποίησε τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ. Πρόσθεσε όμως πως «οι σεξουαλικές του ανάγκες (του Τζάκσον) ήταν οι σεξουαλικές του ανάγκες. Προήλθαν από το όσα έζησε στην παιδική του ηλικία ή τέλος πάντων το DNA του. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "ασέλγεια" όμως, όπως τους ακούσαμε να λένε, αυτά τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα που ήταν στη Neverland. Και οι δύο παντρεύτηκαν και απέκτησαν παιδιά, άρα μπορεί να πει κανείς πως αυτό που συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε», είπε η τραγουδίστρια. 

Η Στρέιζαντ πρόσθεσε πως έχει «αμφίθυμα συναισθήματα» σε σχέση με το ντοκιμαντέρ και πως βασικά κατηγορεί τους γονείς των δύο αντρών που καταγγέλλουν τον Τζάκσον ως υπεύθυνους για ότι συνέβη.  

«Λυπάμαι για παιδιά. Νομίζω κατηγορώ τους γονείς τους που τα άφησαν να κοιμηθούν μαζί του», σχολίασε. 

Τα όσα είπε η Στρέιζαντ προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media. Ο Νταν Ριντ, ο σκηνοθέτης του Leaving Neverland, έγραψε στο Twitter: «Δεν τους σκότωσε. Το είπες αλήθεια αυτό Μπάρμπαρα Στρέιζαντ»;

Ένας άλλος χρήστης παρατήρησε πως δεν μπορείς ταυτόχρονα να λες πως πιστεύεις τις καταγγελίες και την ίδια στιγμή πως δεν φταίει αυτός που κατηγορείται. 

Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πριν λίγο καιρό έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο εις βάρος του Τζάκσον όσο και των δύο πρωταγωνιστών του. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Τζάκσον και η οικογένεια του έχουν χαρακτηρίσει τον Ρόμπσον και τον Σέιφτσακ ως «ψεύτες» και «συμφεροντολόγους». 

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμ Κάρι: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Πολιτισμός / Τιμ Κάρι: Από τι πέθανε ο θρύλος του “Rocky Horror Picture Show”

Ο Τιμ Κάρι πέθανε από στεφανιαία νόσο, σύμφωνα με έγγραφα της υπηρεσίας δημόσιας υγείας της κομητείας του Λος Άντζελες. Ο Βρετανός ηθοποιός, που έγινε θρύλος ως Frank-N-Furter στο «The Rocky Horror Picture Show», ήταν 80 ετών.
THE LIFO TEAM
Πέθανε στα 70 της η Κασάνδρα Γουίλσον, μία από τις σπουδαιότερες φωνές της σύγχρονης τζαζ

Πολιτισμός / Πέθανε στα 70 της η Κασάνδρα Γουίλσον, μία από τις σπουδαιότερες φωνές της σύγχρονης τζαζ

Με τις απρόσμενες επιλογές τραγουδιών, τις ατμοσφαιρικές ενορχηστρώσεις και, πάνω απ’ όλα, εκείνη την αμέσως αναγνωρίσιμη βραχνή, αισθησιακή φωνή, η Κασάνδρα Γουίλσον άνοιξε έναν δρόμο που ακολούθησαν πολλοί νεότεροι μουσικοί.
THE LIFO TEAM
ΑΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ETERNAL SUNSHINE ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτισμός / Αριάνα Γκράντε: Ολοκλήρωσε την περιοδεία της «Eternal Sunshine» - «Αγάπησα κάθε λεπτό αυτής της εμπειρίας μαζί σας»

«Ήταν κάτι τόσο ξεχωριστό και θα κρατήσω για πάντα αυτή την εμπειρία στην καρδιά μου. Έχω τους καλύτερους θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και πάντα τους είχα» δήλωσε η Γκράντε
THE LIFO TEAM
Ο Ντέιβιντ Μπόουι γεμίζει οκτώ οθόνες στη Βενετία με σχεδόν 800 ανέκδοτες εικόνες

Πολιτισμός / Ο Ντέιβιντ Μπόουι γεμίζει οκτώ οθόνες στη Βενετία με σχεδόν 800 ανέκδοτες εικόνες

Το Bowie: Unseen | Unheard άνοιξε στις 2 Σεπτεμβρίου στο Venice Immersive με εικόνες από είκοσι χρόνια περιοδειών. Πίσω τους βρίσκεται ο φωτογράφος που εγκατέλειψε τη δουλειά του όταν είδε για πρώτη φορά τον Ziggy Stardust.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ PARAMOUNT ΙΣΡΑΗΛ

Πολιτισμός / Κύμα συμπαράστασης Εβραίων καλλιτεχνών στον Μαρκ Ράφαλο – «Η κριτική δεν είναι αντισημιτισμός»

Η επιστολή υπογραμμίζει τις ίδιες διασυνδέσεις που επεσήμανε ο Ράφαλο ανάμεσα στη συγχώνευση Paramount/Warner Bros. και τις σχέσεις της οικογένειας Έλισον με το Ισραήλ
THE LIFO TEAM