ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2019 | 00:27

-

Είναι πιθανο όντως να τερματίσεις ένα ξεκίνημα μιας σχέσης ενός μήνα επειδή δεν μπορείς να του προσφέρεις αυτά που θα ήθελες, να κάνετε πράγματα μαζί; Πχ το να μην εργάζεται κάποιος,να μη μένει μόνος και να είναι πιεσμένος με θέματα υγείας της οικογένειας την οποία στηρίζει (και μένει μακριά) πιστεύετε ότι όντως και να θέλει κάποιον άλλον πολύ,τον οδηγεί να το "παγώσει" ή είναι απλά δικαιολογίες; Θα ήθελα γνώμες παρακαλώ! Ηλικίες στα 26 και βλεπόμαστε αναγκαστικά κάθε μέρα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μόνο αυτός το ξέρει. Παρόλα αυτά αν έχει κάποιος όλα αυτά τα προβλήματα που προανέφερες εμένα μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να νιώθει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε παραπάνω συναισθηματική ή ψυχολογική φόρτιση. Ίσως πάλι να φοβάται πως τα προβλήματα του θα εισχωρήσουν στη σχέση σας και θα σας φθείρουν και τους δύο και ίσως πιστεύει πως είναι άδικο για σένα να το τραβάς όλο αυτό μαζί του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ