Κυρίτσης: «Δε θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ»

Κυρίτσης: «Δε θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

«Δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ», δήλωσε ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με αυτόν τον τρόπο τον νέο Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. 

Σε αυτόν προβλέπονται μειωμένες ποινές για την κατασκευή και κατοχή βομβών μολότοφ όπως και για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. 

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ. «Ευτυχώς στις συγκρούσεις στο δρόμο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε, «δεν υπήρχαν τραγικά περιστατικά». Δήλωσε πάντως ότι στο διάλογο πρέπει να ξαναδούν και το θέμα του βιασμού, αλλά και της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Κυρίτσης, απαντώντας στην κατηγορία για καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως η προηγούμενη κυβέρνηση «άφησε 110 δικογραφίες σε μία δίκη και προσπαθεί να χρεώσει την καθυστέρηση στην κυβέρνηση».

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM