Μετά από 89 χρόνια: Υποβιβασμός της ΑΕΚ στην Β' Εθνική

30

Η διαφαινόμενη οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων στο ΟΑΚΑ, τελικά ίσχυσε, αφού ο διαιτητής Τριτσώνης αρνήθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι που είχε διακοπεί στο 87' λόγω εισβολής των οπαδών της Ένωσης στο γήπεδο.

Έτσι, ο Πανθρακικός θα πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ θα «αποχαιρετήσει» τη Σούπερ Λίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το σκορ ήταν 0-1 όταν οι δύο ομάδες έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 87' με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.
Στη συνέχεια περίπου 300 οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τους παίκτες με αποτέλεσμα την διακοπή του ματς.

Αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ έφυγαν από το ΟΑΚΑ κλαίγοντας όχι τόσο από τα δακρυγόνα όσο από τον ιστορικό υποβιβασμό της ομάδας τους

 

30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αθλητισμός / ΕΟΚ: «Όποιος έχει στοιχεία για εγκληματική οργάνωση να τα προσκομίσει σε 2 ημέρες, αλλιώς θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

«Εξεδόθησαν αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ που δικαίωνε πλήρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ για την 5μελη ΚΕΔ/ΕΟΚ και απέρριπτε τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περί μη νόμιμης σύνθεσης» - Ολόκληρη η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM