ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2019 | 14:26

...

Η διαθεση μου αλλαζει υπερβολικα γρηγορα απο την μια στιγμη στην αλλη.Περναω απο το ενα ακρο στο αλλο. Την μια ειμαι πολυ ευδιαθετη, χαλαρη,αισιοδοξη, νιωθω ωραια για τον εαυτο μου και εχω πολυ θετικα συναισθηματα για τους ανθρωπους γυρω μου,εχω ορεξη να κανω πραγματα, να βγω, να μιλησω, μου φαινονται ολα ομορφα (τελειως χαζοχαρουμενο φαση). Και αμεσως μετα ειτε απο κατι πολυ μικρο η πολλες φορες και χωρις λογο αλλαζω τελειως.Γινομαι καταθλιπτικη, αποτομη, πολυ νευρικη, μου φαινονται ολα ανουσια και κουραστικα, σιχαινομαι τον εαυτο μου,ντρεπομαιγια οσα εχω πει η εχω κανει, δεν θελω να μου μιλανε, εκνευριζομαι και μονο που ακουω τις φωνες τους, νιωθω οτι δεν με συμπαθουνε και οτι μου λενε ψεματα, θελω απλα να μεινω σπιτι και να μην κανω τιποτα. Πηγαινα σε ψυχιατρο για καταθλιψη. Δεν πηγαινω πλεον. Οποτε στην αρχη νομιζα οτι απλα ειμαι κυκλοθυμικη η οτι οταν δεν ειμαι στις καλες μου ειναι απλα επειδη δεν εχω ξεπερασει την καταθλιψη τελειως. Απλα εχει γινει κουραστικο. Οχι μονο για εμενα αλλα και για τους γυρω μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
αντιμετωπιζω το ιδιο και κανω ατομικη και ομαδικη ψυχοθεραπεια,επισης με παρακολουθει ψυχιατρος κ παιρνω ελαφρφυ αντικαταθλιπτικο για την διαταραχη της διαθεσης...σου συνιστω να δεις ψυχολογο οπωσδηποτε..εγω εχω γινει αλλος ανθρωπος..αλλα σε νιωθω..ειναι πολυ δυσκολο.
Δεν καταλαβαίνω γιατι τοσα dislike σε ολους μας, όλοι λεμε σχεδόν το ιδιο πραγμα στα σχόλια κ διαφωνεί πολυς κοσμος.. Ειναι ανημερωτοι ή απλα εξω απ τον χορό ; Δεν μπορω να καταλάβω που ειναι το κακό οτι λεμε σ εναν ανθρωπο να πάρει βοήθεια.. Ενιγουει..
Ίσως θα σε βοηθούσε να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, να κάνεις ψυχοθεραπεία. Και να συνεχίσεις τις επισκέψεις σου στον ψυχίατρο. Εκεί βρίσκεται η λύση σου!
Δεν ξερω αν εχεις ενημερωθεί απ τους γιατρούς σου σωστα για το τι ακριβως ειναι η κατάθλιψη και τι συμβαίνει στο μυαλό σου, αλλά δεν είναι μια ιωσουλα που περνάει και δεν ξεπερνιέται. Με την κατάθλιψη παλευεις μια ζωη, δεν φεύγει, δεν εξαφανίζεται, αυτο ειναι μια μεγάλη παγίδα. Πρέπει να καταλαβεις στο 100% τι σου συμβαίνει και να συνεχισεις συνεδρίες ή οτι αλλο εκανες και να το ελεγχεις. Μπορω να γράψω πολλά πραγματα ακομα, αλλα δεν ξερω αν θα τα δεις καν. Ελπίζω να μην το αφήσεις γιατι όσο το αφήνεις μεγαλώνει χωρίς να το καταλαβαίνεις.. Αν θελεις μπορεις να μου μιλησεις πάντως.