Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή

Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή Facebook Twitter
Η Λίνα Κοεμτζή που φέρεται να αυτοκτόνησε στα 22 της όντας θύμα διαπόμπευσης στο διαδίκτυο
2

Πως θα αυτοκτονήσει απειλεί η η μητέρα της της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που πριν από δύο χρόνια αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μητέρα της φοιτήτριας ανέβηκε στη ταράτσα του κτιρίου της Εισαγγελίας στα Γιαννιτσά και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αυτό που ζητά είναι να ανοίξει και πάλι η υπόθεση της κόρης της και πως οι Αρχές πρέπει να βρουν τον υπεύθυνο για τον θάνατο του παιδιού της. Ζητά άμεση απάντηση από τον εισαγγελέα πως θα δεσμευθεί να προχωρήσει με την έρευνα και καταγγέλλει κωλυσιεργία.


H Λίνα Κοεμτζή αυτοκτόνησε στις 28 Νοεμβρίου του 2016 με πτώση στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

 

Η 22χρονη καταγγέλλεται πως είχε πέσει θύμα cyber bullying, με βίντεο και προσωπικές της φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια μακρά προσπάθεια για να αποδείξει πως η Λίνα ήταν θύμα εκβιασμού και δεν αυτοκτόνησε.

Γρήγορα ήρθαν στο φως στοιχεία για το θάνατό της που έδειχναν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Οι δικαστικές αρχές  είχαν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν την νεαρή κοπέλα στην αυτοκτονία όμως οι έρευνες αυτές σταμάτησαν πρόσφατα, προκαλώντας το ξέσπασμα της μητέρας της η οποία σήμερα απειλεί να αυτοκτονήσει αν δεν ανοίξει πάλι ο φάκελος.

«Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε. Από την πρώτη στιγμή φωνάζω ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Βρισκόμουν στη Γερμανία για δουλειά, όταν με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι η Λίνα είχε πέσει από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας. Πάγωσα όταν άκουσα από τους αστυνομικούς ότι το παιδί μου δεν ζει, πια. Δεν πίστεψα από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε. Το ένστικτο της μάνας δεν πέφτει ποτέ έξω», είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο η μητέρα της.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ